2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم من ماه دوم که خوردم وسطش پریود شدم . همون روز رفتم دکتر و گفت بدنت حساسه اشکال نداره این ...

ممنون که جواب دادی قشنگم، امروز آخریشه ولی خیلی دلم درد میکنه پریودم ۷ روز دیگه ست ممکنه پریود بشم؟اگه پریود شدم دیگه نخورمش؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تورو خدا یکی جواب منو بده دوفاستون پریود رو جلو میندازه؟ممکنه هین مصرفم پریود بشم؟من شهرستانم و روز ...

عزیزم منم ابن سینا میرم . روزی که پریود شدی زنگ بزن کلینیک بگو زودتر از موعدم پریود شدم فردا میخوام بیام بهم وقت بده . من حتی دیدم کسایی که از شهرستان میان اگه بدون نوبتم بیان پزیرش میکنن ولی خوب میگه باید خیلی منتظر بمونی 

. شما زنگ بزن وقت بگیر که معطلم نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ابن سینا میرم . روزی که پریود شدی زنگ بزن کلینیک بگو زودتر از موعدم پریود شدم فردا میخوام ...

منم ابن سینا میرم، اخه ۶ ساعت باید تو اتوبوس باشم بعدم میترسم فردا پریود بشم چکار کنم روز جمعه دکتر دارن؟

ممنون که جواب دادی قشنگم، امروز آخریشه ولی خیلی دلم درد میکنه پریودم ۷ روز دیگه ست ممکنه پریود بشم؟ا ...

خوب دیگه اخریشه امروز دیگه نگران چی هستی دیگه تاریخ پری قبلی رو ولش کن این قرصه خودش تنظیم میکنه ، به من گفت از ۲ روز بعدش ممکنه پری بشی 

عزیزم منم ابن سینا میرم . روزی که پریود شدی زنگ بزن کلینیک بگو زودتر از موعدم پریود شدم فردا میخوام ...

ببخشید شما امسال پانکچر شدید؟هزینه ش چقد شد؟هزینه انتقال چی؟

خوب دیگه اخریشه امروز دیگه نگران چی هستی دیگه تاریخ پری قبلی رو ولش کن این قرصه خودش تنظیم میکنه ، ب ...

نگران اینم الان اخر هفته ست پریود نشم ،یعنی تا دوز دیگه پریود نمیشم؟

نه دیگه جمعه تعطیله ، اگه فردا شدی شنبه برو 

اشکال نداره روز سوم برم ؟اگه امروز بشم چی فقط فردا صبح دکتر دارن منم نمیتونم خودمو برسونم😰

ببخشید من‌جواب میدم‌من و همسرم بیمارستان عرفان کاریوتایپ  دادیم شد ۱۸۰۰ یا ۱۹۰۰ برای هر دومون & ...

مگه بیمه این آزمایش رو ساپورت میکنه ؟ من فکر میکردم نمیده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه روز سومم میشه بری ، انشاله امروز نمیشی نترس خدا بزرگه 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم عزیزم ممنون که جواب دادی خدا خیرت بده در مود هزینه ها هم میگی چقد شد پانکچر و انتقالت؟