2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله من دو ماه میشه رفتم ، یه بار رفتم فقط به خاطر این خیلی ام اطلاعات ندارم ، فقط خیلی شلوغه و اینکه ...

به سلامتی عزیزم انشالله خیره براتون.

ممنونم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین؟

من آمپول های  ivfرو شروع کردم از روز سوم پریود.روز چهارم رفتم آزمایش کاریوتایپ و انعقاد و یه سری چیزای دیگه دادم از همون روز خونریزی پریودم قطع شد فکر کنم چون خیلی خون ازم گرفتن اینحوری شدم ،میخواستم بدونم اینکه خون دادم روی نتیجه آمپول های ivf تاثییر نمیزاره؟ اشکال نداره خون دادم؟؟ آمپول هم سینال اف دور ناف و hmg توی باسن میزنم

سلام بچه ها خوبین؟ من آمپول های  ivfرو شروع کردم از روز سوم پریود.روز چهارم رفتم آزمایش کاریوت ...

نه عزیزم تا اونجایی که من میدونم تاثیری روی میزان پریودی ندارن . داروهاتو همونطور که دکتر گفته مصرف کن . انشالله که بهترین نتیجه رو میگیرین

نه عزیزم تا اونجایی که من میدونم تاثیری روی میزان پریودی ندارن . داروهاتو همونطور که دکتر گفته مصرف ...

مرسی عزیزم ،داروهامو مصرف میکنم فقط نگران شدم خونم کم شده روی تخمک گذاری اثر بدی نزاره یه موقع

کسی هست تورشت سرم ای وی ای جی تزریق کرده باشه بچه ها؟؟بیمارستان رفتم نمیدونن چطورتزریق شه،دکتررزاقی باسرم نمکی وهیدروکورتیزول دوسال پیش برام نوشته بوددستورشو،ممنون میشم اگه کسی تزریق کرده جواب بده،صبح بایدبرم برای تزریق🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

برای غلظت خونم هپارین نوشته هر12ساعت،سریای قبل انوکسا6000میزدم،تونت سرچ کردم خانمهانوشته بودن هپارینوهفته هاب اخرکه ب سزارین نزذیکه میدن،تاثیرش کمترازانوکساهستش،کسی هست هپارین گزفته باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشید دوستان خیلی پرحرفی کردم.

وای عزیز دلم این چه حرفیه منکه ارامش میگیرم و لذت میبرم از خوندن تجربیات، چون ههمون همدردیم و داریم از تحربیات و دلگرمی های همدیگه نیرو میگیریم . بازم از تجربیاتت بگو گلم😍

بچها یکی  در مورد تب ب من دلداری بده آیا تب جنین رو میکشه. روز اول انتقال جنین تب داشتم

نه عزیزم به خودت استرس نده به قول دوستمون روزای اول لانه گزینی دمای بدن بالاست اگر اینطور بود که کلا بارداری اتفاق نمی افتاد. حسم میگه بارداری نترس و قوی ادامه بده

برای غلظت خونم هپارین نوشته هر12ساعت،سریای قبل انوکسا6000میزدم،تونت سرچ کردم خانمهانوشته بودن هپارین ...

هر دو عزیزم تاثیرشون یکی هست نگران نباش. اگه اشتباه نکنم جفتشم یکی هست اسم شرکت هاش متفاوته. 

سلام عزیزم خوبی؟شما ابن سینا میکرو کردین؟دکترتون خانم دکتر معترف بودن؟

سلام اره عزیزم انتقالم با دکتر معترف بود خیلی دکتر مهربون و صبوری هست به نظر من 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خداروشکر سایت خوب شد 😍😍 خانما من امروز رفتم سونو ده هفته بودم بعد کلی استراحت هماتوم همون سایز ۳ سانت هست تعییر نکرده یکسره هم لکه های قهوه ای دارم 😥😥😥نمیدونم چکار کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉