2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
تا جمعه میتونی روزی یکی بخوری و بعدش دیگه نخور. چون یکی دوزش پایینه میتونی اینکار رو کنی. ولی تا جمع ...

دست گلت دردنکنه خواهر،دیروزنخوردم امروزیکی خوردم،فردانخورم دوباره پسفردایکی بخورم یانصف بنظرت؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
طبق انتقال قبلیت پیش برو ب نظرم هر جور که دکتر قبلیت گفته بخور همه مریضای دکتر انصاری پور با اینکه د ...

اخه میگن یهوقط کنی عوارض داره تیکه تیکه بایدقط کرد،براهمون استرس گرفتم که قط کن یهویانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گردو و خرماو موز و اناناس و ... رو میخورم ولی خب هل و دارچین و ... رو نمیتونم خیلی استفاده کنم . ...

غذای سالم و تقویت بدن ضرر نداره. این چیزها هم که میخوری کلی ویتامین به بدنت میرسونه پس ضرر نداره. ان شااله که به زودی به خواسته دلت میرسی.

سلام دوستان خوبین ؟ خداروشکر سایت باز شد . بچه ها من ۹ روزه شیاف پروژسترون رو قطع کردم ولی این ساک خالی هنوز دفع نشده . ۲ روزه یه کوچولو دلم درد میکنه خیلی کم . کلی دمنوش خوردم و دیروز رفتم پارک ۶، ۵ ساعت ورزش کروم پله بالا پایین شدم ولی هیچ خبری نیست .چه کنم ؟

بعضی از بچه ها همینجا دیدم که کلا طبق روال پیش رفتن و قطع نکردن ببین میتونی با یکی از دکترا تلفنی وی ...

میدونی دکترابیماریه دکتردیگه روبهش دستوردارویی نمیذن میگن بادکترخودت ویزیت شو

غذای سالم و تقویت بدن ضرر نداره. این چیزها هم که میخوری کلی ویتامین به بدنت میرسونه پس ضرر نداره. ان ...

مرسی عزیزم انشالله برای شمام . شما  ماساژ روغن سیاهدونه رو انجام‌میدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
تا جمعه میتونی روزی یکی بخوری و بعدش دیگه نخور. چون یکی دوزش پایینه میتونی اینکار رو کنی. ولی تا جمع ...

سلام باران جون خوبی عزیزم میگم اگه یهو قطع بشه چه اسیبی میرسونه من بعد انتقالام که منفی میشد یهویی دیگه نمیخوردم تا یه هفته فقط صورتم و پشت پلکم پف داشت 

دست گلت دردنکنه خواهر،دیروزنخوردم امروزیکی خوردم،فردانخورم دوباره پسفردایکی بخورم یانصف بنظرت؟

نکن این کار رو به بدن خودت آسیب میزنی. آخه شما روزی دوتا داشتی، الان روزی یکی رو بخور تا جمعه حداقل. من دیدم خیلی ها روزی یکی داشتند و دکتر براشون یهو قطع کرد. چون یکی دوزش پایین هست. ببین دکتر من هم وقتی پرسیدم، فقط گفته بود قطع کن روزی یکی خیلی بالا نیست ولی من خودم ترسیدم و کم کم قطع کردم.

فدات عزیزم،خداازدهنت بشنوه خواهر،واقعادیگه درمانده وخستم،خواهری شمااسترومارینم داشتی؟اینبارفقط،استرا ...

نه عزیزم این قرصی که گفتی نداشتم ولی استرادیول دوتا صبح می خوردم دوتا شب.

می فهمتت عزیزم راه سختیه

شادی صدام کنید
مرسی عزیزم انشالله برای شمام . شما  ماساژ روغن سیاهدونه رو انجام‌میدی ؟

ماهی که پانکچر کردم و وارد سیکل شدم نه انجام ندادم. ولی ماهای قبلش اره انجام میدادم. اما بعد انتقال منفی همه چی رو گذاشتم کنار. هیچ کاری نکردم. فقط روزی فمبیون ۱، کیوتن فعال ۵۰ میلی گرم، امگا ۳، یکی متفورمین میخوردم. 

سلام دوستان خوبین ؟ خداروشکر سایت باز شد . بچه ها من ۹ روزه شیاف پروژسترون رو قطع کردم ولی این ساک خ ...

الهه جون فعالیت زیادا 

خیلی زیاد دمنوش خیلی زیاد بعد عزیزم گفتم‌جعفری دم کن بخور خوردی؟

اینم بگم من اسفندماه خودم کشتم با خونه تکونی وفعالیت ۱۱ فروردین سقط کردم یعنی می خوام بگم طول کشید 

اگه هم نمی خوای این مسیر طی کنی می تونی بری دکتر قرص سقط بهت بده

یت کورتاژ بشی که من میگم زیر بار کورتاژ نرو

یه بار پارک رفتنم فایده نداره زیاد باید بری

نزدیکی کردنم خوبه باز میشی

شادی صدام کنید
سلام باران جون خوبی عزیزم میگم اگه یهو قطع بشه چه اسیبی میرسونه من بعد انتقالام که منفی میشد یهویی د ...

عزیزم اینجا هم روزی یکی پردنی ۵ رو فقط میگن قطع کن، نمیگن کم کم قطع کن. ولی من کم کم قطع کردم که یهو شوک به بدن وارد نشه

آزمایشهای ایمنی رو شما دادید؟

بعد از سقطم دکتر متخصص زنان واسم نوشت گفت مخصوص سقطه نمیدونم آزمایش ایمنی بود یا نه عکساشو میزارم بی زحمت ببین اینه منظورت؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.