2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
خوبیم شکر خدا با دعای خیر شما دوستای گلم. 🌹 آره عزیزم، دیگه تا آخرش باید استراحت باشم .

خدا رو شکر ؛ 

این دوران رو به خیر و خوشی بگذرونی و گل دخترت رو با دلشاد بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جفتم قدامیه خیلیییی کم حرکاتو میفهمم شاید ب زحمت و توهم روزی ی ریزه حس کنم  درصورتیکه تو س ...

حرکت جنین به خیلی چیزا بستگی داره یکی جفت قدامیه یکی بارداری اول کلا کمتر متوجه میشیم تا بارداری های بعدی و به جربی شکمت هم بستگی داره معمولا تو بارداری اول میگن بعد هفته بیست واضح تره 

بچه ها این آزمایش ژنتیک که بقایای جنین سقط شده رو میبری ازمایشگاه ، تا حالا کسی انجام داده ؟ به درد ...

سلام عزیزم

معمولا از این ازمایش چیزی در نمیاد هزینشم بالاست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله فرش بود مثبت هم شدم ولی 8هفته سقط شد

متاسفم عزیزم .ان شاالله بزودی جاش براتون سبز بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام . خوبی ؟ چیکار کردی رفتی واسه پانکچر دوباره ؟ 

سلام پاپیون جان .خوبی ؟ به سلامتی رفتی برای انتقال؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشم عزیزم باور کن خیلیییی دلم اینجاست. شماها خوبین؟ به کجا رسیدین؟ ممنون که به یادم بودی 😍🌹

والله من در حال کاهش وزن از ۸۲ الان رسیدم به ۷۷ حالا انشالله بعد عید برم دنبال کارام خدا کنه تا اون موقع بتونم به ۷۰ برسم برام دعا کن عزیزم میگن دعای باردارا میگیره

مگه الکیه همون روز  تخمک کشی کنه من دیروز ۱۲ سیکلم بود  برای امروز و امشب آمپول مخصوص دا ...

سلام عزیزم منم امروز روز ۱۲سیکل رفتم سونو گفتن بزرگ ترین فولیکولت ۱۲دوباره تا ۳روز دارو دادن ک شنبه برم مجدد سونو.دکترم گف احتمال خیلی زیاد هایپر میشی تا شنبه این ریزا رشد میکنن😓خیلی دوس داشتم این ماه انتقال بدم ک نشد😔شما هایپرنشدی؟،ان شاءالله ک هرکی تو این تاپیک و منتظره ب زودی از ته دل خوشحال شه

بچه ها این آزمایش ژنتیک که بقایای جنین سقط شده رو میبری ازمایشگاه ، تا حالا کسی انجام داده ؟ به درد ...

سلام عزیزم منم هفتمپایین بود والله دادم تنها چیزی که گفتن گفتن سقط فراموش شده تموم شد رفت پشیمون شدم باز خودت میدونی به نظرم حالا جنین بزرگ باشه میتونن یه چیزی ازش دربیارن ولی برایه ماهانه

عزیزم حتما باید میکرو انجام بدی و طبیعی نمیشه چون ی چیزای با دارو حل نمیشه مثلاDfi خیلی بالاست حتی ش ...

شما هم سیکل میکرو هستین؟میکرو مگه از بیضه نمونه نمیگیرن؟آره دکتر هم گفت دارو استفاده کنه تا به حد میکرو برسه،چون خیلی بالاست میکرو هم جواب نمیده اگه پایین نیاد.