2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
انشاالله که همینطوره 😍😍 البته من دیگه قوی نیستم و توان ندارم ولی هنوز اراده دارم 😅

میسه درخواست دوستی دادم قبول کنین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیز یه بار که نبود امروز روز ششمه تا دیروز که روز پنجمه ریختم چرا اینقدر گیجم خدااااا

بهش فکر نکن اخه گل محمدی مگه چقدر خاصیت داره

باز می گفتی نعنا خوردم جعفری خوردم نمی دونم زعفرون خوردم یه چیزی

گل محمدی قوتی نداره بعد هم عزیزم بعضی چیزا اجتناب ناپذیر پیش بیاد‌ولی به این ها نیست همون دو سه روز اول گرفته که به امید وقتی نطفه گرفته باشه دیگه با این چیزا طوری اش نمیشه.

شادی صدام کنید
مشکلتون چی بود که نامه دادن بهتون؟  قبلا هم ای وی اف کرده بودین که گفتن باید اهدایی بگیرین؟؟

بله من سه بار پانکچر شدم

مشکلمون هم ضعیف بودن اسپرم مورفولوژی صفر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من دوتا صبح می خورم دوتا شب

مرسی که جواب دادی گلم .آندومترت خوب رشد کرد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چطوری تشخیص دادید خوبه جنین شناس

شوهر من خیلی مشکل اسپرم داره ولی با این حال جنین با گرید A برام درست شد جای دیگه میگفتن با این وضعیت همسرت احتمال اینکه جنین درست بشه کمه 

موقع ذوب هم کیفیت جنین کم نمیشد

آره شکر خدا خوبه  باردارم بودم زیاد تکون نمی خورد بچه پسرخالم خیلی شیطونه اون خیلی تکون میخور ...

عه خدا رو شکر من فکنم پسرام شیطونن زیاد تکون میخورن 😅جفتت چی بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی که جواب دادی گلم .آندومترت خوب رشد کرد ؟

من در کنار قرص استرادیول 

پچ استرادیولم استفاده می کردم نمی دونم ضخامتم زمان انتقال چند بود ولی در حدی بود که دکتر راضی باشه

در تایید حرف چیکا جون منم هم قبل انتقال هم بعدش لوبیا سبز خوردم حالا نگم زیاد می خوردم ولی جز تغذیه ام بود.

شادی صدام کنید
من در کنار قرص استرادیول  پچ استرادیولم استفاده می کردم نمی دونم ضخامتم زمان انتقال چند بود ول ...

منم دارم لوبیا سبز بخورم 

سیکل قبلیم با استرادیول خارجی و سیکل بلند ضخامتم نه و نیم بود 

اینبار سیکلم کوتاهست و استرادیول ایرانی 

یکم استرس دارم

من در کنار قرص استرادیول  پچ استرادیولم استفاده می کردم نمی دونم ضخامتم زمان انتقال چند بود ول ...

تو همین نی سایت خانم ها گفته بودند لوبیا سبز برای ضخامت رحم خوبه.

گاهی تو غذا می خوردم

گاهی ابپز می کردم می خوردم

شادی صدام کنید
منم دارم لوبیا سبز بخورم  سیکل قبلیم با استرادیول خارجی و سیکل بلند ضخامتم نه و نیم بود  ...

دکتر رحم من بررسی می کرد می گفت قسمت پایین رحم نازکه یه همچین چیزی گفت انگار بعد یه جایی تو رحمم روی مانیتور نشونم داد گفت اینجا ضخامتش خوبه جنین اینجا می ذارم

یه کم به مهارت دکترت بستگی داره.

حتی گفت روز انتقال عکس سونوت برام بیاره بدونم باید جنین‌کجا بذارم.

شادی صدام کنید