2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ای جان ب سلامتی اره ببین خودت چطوری راحتی حالا از کجا میدونی دخمل پسر نیس یا جفتش

نمیدونم به دلم افتاده دوتا دخمل خوشگل دارم 😍😍😍😅😅🤗🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم جنین اهدایی گرفتین؟؟ از کدوم مرکز میشه بگین مراحلش چطوریه؟؟

بله گلم من شهرستانم 

من اول از دکتر زنان نامه گرفتم با اون نامه رفتم دادگاه 

دادگاه دوتا نامه بهم داد یکی برای پزشکی قانونی و یکی برای دفتر خدمات قضایی الکترونیکی (برای دریافت عدم سو پیشینه ) وبعد هردو جوابیه رو بردم دادگاه و اونجا دوباره یه نامه دادن برای مرکز که میتونم جنین بگیرم 

شما هم میخواید اقدام کنید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااااانم .انشالله انشاللللله 

منم همیشه همین تصور میکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جااااانم .انشالله انشاللللله  منم همیشه همین تصور میکنم

انشاالله آرزوهامون با حکمت خدا یکی هستش ما ،مامانای قوی و خوشگلی هستیم و با اراده😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله آرزوهامون با حکمت خدا یکی هستش ما ،مامانای قوی و خوشگلی هستیم و با اراده😍😍😍

انشاالله که همینطوره 😍😍

البته من دیگه قوی نیستم و توان ندارم ولی هنوز اراده دارم 😅

عزیزم ان شاالله دوتا بچه سالم خدا بت بدی بری بیاریشون خونه تو دلت الهی آمین دوت دخمل نازه 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون از دعای خیرت مهربون  انشالله که همیشه دختر گلت سلامت باشه 😘😘

قربونت عزیزم ان شاالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم فعلا سوره یوسف و میخونم اون تموم شد شروع میکنم الان دخترتون ارومه

آره شکر خدا خوبه 

باردارم بودم زیاد تکون نمی خورد

بچه پسرخالم خیلی شیطونه اون خیلی تکون میخورد☺☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله گلم من شهرستانم  من اول از دکتر زنان نامه گرفتم با اون نامه رفتم دادگاه  دادگاه دوتا ...

مشکلتون چی بود که نامه دادن بهتون؟ 

قبلا هم ای وی اف کرده بودین که گفتن باید اهدایی بگیرین؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم