2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اخه عزیز یه بار که نبود امروز روز ششمه تا دیروز که روز پنجمه ریختم چرا اینقدر گیجم خدااااا

ترو خدا به خودت استرس نده عزیزم 

دمنوش گل محمدی که نخوردی فقط ریختی داخل چای 

همیشه میگن هر چیزی در حد کم اشکال نداره

این اظطرابی که داری میکشی خوب بدتره که 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گزینه اول،😍

وای عزیزم چه با محبت گفتی ای به چشم😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم گزینه اول منم احتمالا این سری خودم پیشنهاد هیسترو بدم اگه قبول کنه.

ممنون عزیز دلم انشاالله همه چی بخوبی پیش بره برامون😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای دختر حیفه حین درمان برو گواهینامه رو بگیر دیگه بعده بارداری سخته ها

یکم استرس آوره برا همین امروز رفتم گفت ۲۱ ماه مهلت دارم سنم یکم بالا هستش برا همین دو دل بودم که دوستای گلم پیشنهاد میدن برم دنبال آوردن خانوم خوشگله تو دل مامانیش😍😍😍🤗🤗😋😋

اخه عزیز یه بار که نبود امروز روز ششمه تا دیروز که روز پنجمه ریختم چرا اینقدر گیجم خدااااا

عزیزم نگران نباش من خودم هم الان روز ۱۲ انتقالمه در حد چند برگ تو چای میریزم چون تعادل تو خوردن مهمه سردی کامل اصلا خوب نیس چون اکثر تغذیه ک داریم سردیجاته به خودت استرس نده انشالله مثبتی و مامان میشی

من که هر چی امید داشتم داره از بین میره نمبدونم چرا نفهمیدم گل محمدی طبعش گرمه نباید خورد توی چایی م ...

ناراحت نباش عزیزم دوست من ای وی افی بود تمام نه ماه رو گل محمدی میریخت توی چایش الان دخترش شش ماهشه

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
یکم استرس آوره برا همین امروز رفتم گفت ۲۱ ماه مهلت دارم سنم یکم بالا هستش برا همین دو دل بودم که دوس ...

ای جان ب سلامتی اره ببین خودت چطوری راحتی حالا از کجا میدونی دخمل پسر نیس یا جفتش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سوره محمد رو زیاد بخون عزیزم بچه خوش اخلاق و آروم میشه من واسه دخترم زیاد خوندم

مرسی عزیزم فعلا سوره یوسف و میخونم اون تموم شد شروع میکنم الان دخترتون ارومه

منم همین بود تقریبا  ایشالا خیره عزیزم خوب کاری کردی گذاشتی  ایشلا صحیح و سالم بیان بغلت ...

مرسی عزیزم اره خیالم راحت شده  ان شاالله همچنین خودت گل پسرتو بغل کنی 

استفاده از جنین اهدایی عزیزم  سارا جون برام دعا کن این دیگه واقعا آخرین راهه که میرم

عزیزم جنین اهدایی گرفتین؟؟

از کدوم مرکز میشه بگین مراحلش چطوریه؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم