2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
اینده ای روشن در انتظارته خواهر به به😂

😂😂😂

ممنون دوست خوبم

همیشه لبخند خندون و دلت شاد باشه قشنگم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍🫂 مرسی قشنگم کلی امید گرفتم شما با این تفاسیر یعنی انتقال اول مثبت شدین؟؟

اره عزیزدلم اگر تونستی از دکترت بخواه برات خراش انجام بده من ازش خواستم گفتش نه برای انتقال اول انجام نمیدیم اگر منفی شد بعد انجام میدیم دیگه بهش اصرار کردم که میخوام تو همین انتقال برام انجام بدی همونجا تو مطب روز دوم پریودم برام انجام داد روز ۱۹ سیکلمم انتقالم بود. بعداز انتقال سعی کن تو مسیر خونه تو ماشین دراز بکشی اومدی خونه پاچه بگیر بخور حتما ناهار ماکارونی بخور بدون رب گوجه و ادویه خیلی کم میان‌وعده ها سعی کن‌ لوبیا سبز اب پز بخوری ژله بخور اب فراوان بخور اینارو رعایت کن انشالله نتیجه مثبت میگیری عزیزدلم از همه مهمتر تا میتونی صلوات بفرست و قران بخون❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزدلم اگر تونستی از دکترت بخواه برات خراش انجام بده من ازش خواستم گفتش نه برای انتقال اول انجا ...

درد داره خراش دادن؟

من راستش زیادی لوسم یه سونو که میشم کلی درد میکشم ☹️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من که هر چی امید داشتم داره از بین میره نمبدونم چرا نفهمیدم گل محمدی طبعش گرمه نباید خورد توی چایی م ...

چند روز میگذره از انتقالت منم دارچین ریختم تو چاییم دوبار هواسم نبود بعد تو برگه ای ک دادن بهمون توش ممنوعیت غذایی ننوشته

سلام عزیزم خوبی چخبرا چیکار میکنی

سلام گلم شما خوبی گل دخترت خوبه ؟

والله من مجبور شدم از روش جایگزین استفاده کنم 

وارد سیکل انتقال شدم تا ببینم خدا چی میخواد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم شما خوبی گل دخترت خوبه ؟ والله من مجبور شدم از روش جایگزین استفاده کنم  وارد سیکل ان ...

قربونت خوبه شکر خدا.

روش جایگزین چیه عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت خوبه شکر خدا. روش جایگزین چیه عزیزم؟

استفاده از جنین اهدایی عزیزم 

سارا جون برام دعا کن این دیگه واقعا آخرین راهه که میرم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
استفاده از جنین اهدایی عزیزم  سارا جون برام دعا کن این دیگه واقعا آخرین راهه که میرم

آها.ان شاالله به حق شیش ماهه امام حسین این بار دست پر میای خبر خوبشو بهمون میدی.نذر شیر کن واسه حضرت علی اصغر سال بعد روز حضرت علی اصغر پخش کنی من پارسال نذر کردم امسال با دختر کوچولوم روز حضرت علی اصغر تو حرم امام رضا پخش کردیم ان شاالله سال بعد شما هم با نی نی نازت میبری پخش میکنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آها.ان شاالله به حق شیش ماهه امام حسین این بار دست پر میای خبر خوبشو بهمون میدی.نذر شیر کن واسه حضرت ...

ممنون از دعای خیرت مهربون 

انشالله که همیشه دختر گلت سلامت باشه 😘😘

فرشته جان با چند پر گل محمدی چیزی نمیشه عزیزم من تو اون ۱۴ روز یه بار قیمه پختم که توش کمی دارچین ام ...

اخه عزیز یه بار که نبود امروز روز ششمه تا دیروز که روز پنجمه ریختم چرا اینقدر گیجم خدااااا

ممنون از دعای خیرت مهربون  انشالله که همیشه دختر گلت سلامت باشه 😘😘

دوستان کسی بوده داخل سیکل انتقال روزانه ۴تا استرادیول مصرف کرده باشه

مصرفتون به چه صورت بود؟هر ۶ ساعت یا دوتا صبح و دوتا شب ؟