2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
نه مامان‌ خانم‌ چیزی نمیشه یکم تمرین کن که باید از چندوقت دیگه مثل ربات با چندین دست کار کنی 😂 ...

اخی عزیزدلم انشالله خدا کوچولوهات بهت ببخشه 😍😍

خدا بهت قوت بده واقعا خیلی کارسختیه

واقعا ما که ای وی اف کردیم انگار دیگه انرژی و جون نداریم

نه مامان‌ خانم‌ چیزی نمیشه یکم تمرین کن که باید از چندوقت دیگه مثل ربات با چندین دست کار کنی 😂 ...

عزیزم قربون اون دلت معلومه خیلی خسته شدی اونکه اره باید مثل ربات کار کنم منم دست تنهام خانوادم کنارم نیستن خدا بچه هات صحیح و سالم نگه داره ب خودت هم توان و صبر زیاد بده سختیش صد سال اوله کاش خانواده ها یه روز نگه دارن بگن تو فقطیه روز برو بخواب بازم ببین امکانش هست ب شوهرت بگو یکم نگهشون داره ب خودت برسی یا استراحت کنی  اره واقعا ما ها ک ای وی اف کردیم کل پروسه درمان بارداری بعدش همش پر تنش و استرس زاست ادمم خسته میشه  میدونم الانم مثلا این حرفا رو ب یکی بگی میگن برو خدارو شکر کن ناشکری نکن ولی نمیدونن واقعا درد و دل یه مادر ک گاهی خسته میشه یکم درک و کمک میخواد والا الان مردم تو یه بچه میمونن دوتا هم ک دیگه اعصاب فولادی میخواد ان شاالله یکم بزرگتر شن راحت شی 

اینکه ب خودت هم نمیتونی برسی ازار دهندس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هماتوم شما چند بود سایزش یعنی شما هم یه بار خونریزی زیاد داشتی؟ چطور جذب شد ؟ منم کلا نمیزنم د ...

عزيزم هماتوم من اولين خونريزى ك داشتم ى پد روزانه پررر شده بود و لباس زيرمم كثيف كرده بود رفتم سونو٥٠تا٧٥درصد جفت رو لخته خون گرفته بود.الان اسپرين نذارم.هماتومم تا هفته ده با استراحت مطلق يعنى فقط سرويس و غذا خوردن فعاليت داشتم دفع شد.استراحتتون خيلى مهمه و اب خوردن.خم و راست هم نشيد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام چيكا جون الهى بگردم عزيزم براى دل پرت🥺🥺🥺 من خيلى دركت ميكنم چون تنهايى با اينكه هنوز جوجه من بدتيا نيومده و ى دونه هست ميبينم روزهامو ك منم از فشار تنهايي غصه دار باشم و گريه كنم.الهى دردونه هات عاقبت بخير بشن و بزرگ شدنشون رو بالذت ببينى. ديگه چاره چيه بايد ساخت قربونت برم ان شاالله خدا توان و صبر مضاعف بهت بده دورت بگردم🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام مامان خانوم فعال😍😍😍چخبرا؟چیکارا می کنی؟

واقعا درکت میکنم عزیزم یکیش هم سخته چه برسه به دوتا ان شاالله بزرگ میشن زود این سختی ها هم تموم میشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مشکلی نداشتیم اما باردار نمیشدم نمیدونم چرا بهم پردنیزولون دادن،تازه فهمیدم این واسه کساییه که مشکل ...

اصولا براى اطمينان ب همه ميدن منم مشكل ايمنى نداشتم اما بهم دادن 

من دخترم رفلاکس پنهان داره اصلا بیداری شیر نمیخوره تو خواب هم نهایت ۳۰۰ تا روزی دیروز واکسن زدم از دیروز خیلی گریه میکنه بی قراره آب دهنش میریزه نمی دونم از دندونه یا واکسن این بچه ها تا بزرگ شن پیر میشیم ما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم، نگران نباش انشاالله همه چی خوب پیش بره،  اره بقایاش دیدم چندتکه کوچیک مثل جگر بود ...

عزیزم ببخشید هی سوال میکنم ، شما یادتا توی سونو اندازه ساک بارداریت چقدر بود ؟ مال من ۱۱ میلیمتره . از سر شب یه کم خیلی کم درد دارم استرس گرفتم 

گیلدا جون بهش نگو ولی منم انتقال دادم با مصرف شیاف روز ۹ یا ۸ انتقالم پریود شدم،نشونه عدم لانه گزینی ...

نه بهش نگفتم اصلا گفتم من تجربشو ندارم مگه نگفتن بعد انتقال لکه بینی باشه نشونه لانه گزینی البته مال این لکه نیس یه خورده بیشتره

عزیزم ببخشید هی سوال میکنم ، شما یادتا توی سونو اندازه ساک بارداریت چقدر بود ؟ مال من ۱۱ میلیمتره . ...

نه فدات شم خواهش میکنم، اخرین باری که رفتم سونو اندازه ساک زده بود ۱۰ میلیمتر

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
نه فدات شم خواهش میکنم، اخرین باری که رفتم سونو اندازه ساک زده بود ۱۰ میلیمتر

مرسی فدات شم ، اخه همسرم میخواد دلداری بده به من میگه خیلی کوچیکه نترس اذیت نمیشی . شما گفتی حدود ۵ ۶ سانت بود   من تنهام کسی نمیدونه باردار بودم شوهرمم همش سرکاره یکم میترسم

مرسی فدات شم ، اخه همسرم میخواد دلداری بده به من میگه خیلی کوچیکه نترس اذیت نمیشی . شما گفتی حدود ۵ ...

مگه باید چند باشه ک ترسیدی؟چند هفتته؟مبارکه عزیزم لذت ببر انقدر ب خودت استرس نده مطمعن باش اگه بد باسه دکتر بهت میگه 

نه بهش نگفتم اصلا گفتم من تجربشو ندارم مگه نگفتن بعد انتقال لکه بینی باشه نشونه لانه گزینی البته مال ...

باید آزمایش بده اگر منفی باشه اتمام حاملگیه،منم بهم گفتن اول آزمایش بدم،میگم که احتمال هست خونریزی باشه ولی حامله هم باشه