2777
2789
عنوان

خونه ی مادر شوهر

96 بازدید | 6 پست

این حس رو که حرف زدنمو آنالیز میکنم و بعدش استرس میگیرم از دوران نوجوانی و با خانواده پدریم این حس رو داشتم ، چون همیشه مامانم می‌گفت چرا اینو گفتی، چرا اون حرف رو زدی، چرا اینجور برخورد کردی و ....

یا اینکه جشن عروسی میرفتم بعدش خواب نداشتم که نکنه زیاد رقصیدم، نکنه رفتار بدی داشتم ، نکنه بگن دختر سبکیه

همیشه هم بخاطر ظاهر و راحتی که داشتم حرف پشت سرم بود 

الان فقط با خانواده شوهرم اینجور هستم 

هفته ای یکبار مادر شوهرمو میبینم اگر یه کلمه حرف زدم میگم واااااای چرا گفتم ، نکنه زیاد حرف زدم 

اینم بگم که قبلش فکر میکنم  بعد حرف میزدم، کلا زیاد حرفم نمی‌زنم 

نمی‌دونم چکار کنم 

کسی هست مثل من باشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت اعتماد به نفس تو کشته سعی کن دو باره به دستش بیاری

نمی‌دونم چکار کنم برگرده

هر کاری که بوده انجام دادم اما این خودخوریه روانموو بهم ریخته 

آنقدر استرس بهم وارد میشه که حالت تهوع میگیرم 

خب تو برخورد باخانواده شوهر ک اخلاقت عالیه حرفاتو انالیز میکنی نه مث من ک هرچرتو پرتیو میگم

متاسفانه مشکل اینه که مثلا دیشب گفتم مادر بزرگم کرونا داشت( ما نسبت فامیلی خیلی دور داریم و اینو میدونستن)

بعد گفتم روی مادر بزرگ من آزکایش انجام داده بودن تو بیمارستان، مادر شوهرم گفت نههه فلانی که پرستاره گفته این حرفها چیه، کی همچین حرفی زده و ....

گفتم نه من به چشم خودم دیدم مادر بزرگم موهاش ریخته بود و ....

از دیشب تا حالا که جمله ی آخر رو گفتم ، خدا می‌دونه دارم میمیرم که چرا من همچین حرفی زدم 

عزیز دل هر چه قدر که اینجا چیزی بهت بگن خوب نمیشه فقط به مشاوره احتیاج داری

آخه من حرف چت و پرتی هم نمیگم 

بعد مشکل من فقط تو حرف زدنمه، اونم با یه عده ی خاصی 

دقیقا با کسایی که احساس راحتی باهاشون ندارم و می‌دونم حرفمو پیش کسی بازگو میکنن

مشاور رفتم، میگه شرطی شدی 

اگر عدم اعتماد بنفس داشتی تو تمام موارد و با همه این مشکل رو داشتی نه فقط با افراد خاصی 

اما می‌دونم این رفتارم بخاطر رفتار سرزنشگر مامانمه

البته الان دیگه اینطور نیست اما کوچکتر که بودیم خیلی انتقاد میکرد 🥲