2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست
خدا روشکر من جات باشم همین فردا میرم ازمایش ماکه سه روزه بودیم رو گفتن روز پونزده برید واسه تو میشه ...

من انتقال قبلیم جنین ۳ روزه رو گفت روز ۱۴ برو ازمایش😁

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو میکنی کاهش وزن کلی تو این پروسه بهت کمک میکنه الهی که بهترین نتیجه رو بگیری😍والله من اص ...

چیکا جون من ساک نی نی  خودم چی ببرم؟نمیخوام‌ خیلی وسایل ببرم.

سلام . دوستانى که آمپول النوا رو تزریق کردند مرکز خاصى و فرد خاصى مراجعه کردید براى تزریق؟ لطفا خواه ...

تزریقش که کاری نداره گلم

من چون تاحالا زیر جلدی اون شکلی ندیده بودم رفتم درمانگاه محل زد واسم

وگرنه خودم میزدم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام سلام دوست جونیا چه خبر تبریک به اونایی که باردار شدن انشالله تنتقالیام مثبت بشن دلم براتون پوکی ...

سلام عزیز دلم 🥰 انشالله همیشه همینجوری شاد باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما ویتامین دی تون چطور بود؟ البته من الان نمیخام انتقال بدم میخام تخمک کشی کنم بنظرت رو کیفیت تخم ...

فک نکنم ربطی به کیفیت تخمک داشته باشه برا انتقال ولی اثر میزاره ممکنه جنین رو قبول نکنه رحمت من برا همین پردنیزولون بهم داد دکترم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه 

مامان دوقلوها   
فک نکنم ربطی به کیفیت تخمک داشته باشه برا انتقال ولی اثر میزاره ممکنه جنین رو قبول نکنه رحمت من برا ...

عزیزم شما بارداری؟

چیزی راجب چسب جنین شنیدی؟

آخه یکی بهم گفت واسه انتقال بعدیت بگو بهت چسب جنین بدن :/

بعد بنظرت چه ویتامینی بخورم از الان؟ که هم باردار بشم هم بارداری سالم

حدودا ۲ ماه دیگه میرم انتقال میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم شما کدوم مرکز رفتید؟ مشکلی ندارید خودتون؟

سلام عزیزم من ابن سینا رفتم خودم تنبلی تخمدان شوهرمم واریکوسل داشت عمل کرد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شما ویتامین دی تون چطور بود؟ البته من الان نمیخام انتقال بدم میخام تخمک کشی کنم بنظرت رو کیفیت تخم ...

کدوم شهری؟ من ۱۲ تا تخمک داشتم ۸ تا جنین شد ۴ تاشو انتقال دادم و ۴ تاشو فریز کرد 

تازه من ذخیره تخمدانم ۱/۲ بود که خب کمه و کیفیت تخمک رو پایین بود ولی دارو مصرف کردم 

ذخیره تخمدانت چنده ؟ 

کلا آنتی تی پی او درمان نداره دکتراهم کاریش ندارن 

مامان دوقلوها   
سلام خانوما خوبین من چند تا سوال داشتم ازتون اینجارو تازه پیدا کردم  من خودم پلی کیستیک هستم و ...

سلام عزیزم از الان پیاده روی رو شروع کن غذاهای سالم بخور سبزیجات زیاد بخور ژل رویال بخور شوهرتو تقویت کن قرص فرفولیک خوبه کوکیوتن یه سری قرصای تقویتی هم هست بچه‌ها بهتر میدونن راهنماییت کنن ان شاالله که این سری تخمکای عالی داشته باشی دارو های خارجی گونال و اینا بهتر جواب میدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم شما بارداری؟ چیزی راجب چسب جنین شنیدی؟ آخه یکی بهم گفت واسه انتقال بعدیت بگو بهت چسب جنین بد ...

نه عزیزم نی نیام ۸ ماهه هستن خرداد ۱۴۰۰ انتقال دادم چسب جنین نشنیدم ولی از الان اسید فولیک باید بخوری ژل رویال من خوردم بعد انتقال مربای به و خورشت به بخور لوبیا سبز هم خوبه قبل انتقال آماده کن اون موقع بخوری آب و نشاسته هم خوبه و تا آخر ۴ ماهگیت سعی کن استراحت کنی اگه میتونی برو خونه مامانت خیلی تاثیر داره 

مامان دوقلوها   

دخترا من ۱۲ تا جنین دارم الان زنگ زدم مرکز گفت تو ۴ تا بسته 

چرا ۴ تا☹️ عادیه؟

متاسفانه سرما هم خوردم اصلا صدام در نمیاد

بهش گفتم کی بیام دوباره 

گفت از دکترت بپرس

منکه شماره ای از دکترم ندارم ☹️

چیکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم نی نیام ۸ ماهه هستن خرداد ۱۴۰۰ انتقال دادم چسب جنین نشنیدم ولی از الان اسید فولیک باید بخور ...

خدا ، حافظ جان و مال شما و نینی هاتون باشه عزیز دلم

ممنونم💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا من ۱۲ تا جنین دارم الان زنگ زدم مرکز گفت تو ۴ تا بسته  چرا ۴ تا☹️ عادیه؟ متاسفانه سرما ...

آره عزیزم عادیه معمولا سه تا یا چهارتا بسته بندی می‌کنن که موقع ذوب همشون باز نکنن.