2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
درد داشتی عزیززم با درد دفع کردی؟؟بچه قلب داره مگه به این راحتی میوفته!!نترس اصلا منم هفته ۶ اینا ۵ص ...

بعد اون چیزا که دفع شد یه درد پخش پیچیده تو شکمم حس کردم شیاف و امپول زدم بعدش بهتر شدم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد داشتی عزیززم با درد دفع کردی؟؟بچه قلب داره مگه به این راحتی میوفته!!نترس اصلا منم هفته ۶ اینا ۵ص ...

عزیزم شما انوکسا میزدی ؟ خونریزی گرفتی قط کردی ؟ مصرف پروژسترونت چه اندازه هست 

الان باز دستمال زدم خونی شد . ساعت ۱۲ وقت امپولم هست الان یه شیاف بزارم؟ شما وقت خونریزی پروژسترون اضافه کردی ؟ بعدش کم کردی 

⏹ نگران آینده نباشید!

در طول تاریخ بشریت،

نگرانی به هیچکس خدمتی نکرده است.

هر آنچه را که شما از بابت آن

نگران هستید، در اکثر مواقع روی نمیدهد

پس چرا انرژیتان را روی نگرانی هدر میدهید؟

هر نوع نگرانی باعث می شود

درونتان را پر از انرژی منفی کنید

که به راحتی سلامتی شما را به خطر می اندازد💛❤️

😘😘 اره واقعا چشم بد هم هست من بخاطر شرایطم همه از الان فهمیدن باردارم اونم دوقلو چشم بد هم خیلی هس ...

کاش تا بزرگتر میشدن نمیگفتی دوقلون ‌. یکی از فامیلامون دوقلو بارداره تا ماه شیشم به هیچکس نگفت دوقلون ‌ چشم بد ازشون دور باشه هر روز صدقه بزار 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان گلم ، عزیزان چه کسانى آزمایش اسپرم همسرشون تحرک و شکلش مناسب نبوده و نتیجه مثبت گرفتند؟

عزیزم من همسرم موتیلیتی ش ۴۲٪ ه(نرمال ۴۰ بوده) و مورفولوژیش ۱ ٪ (نرمال ازمایشگاه ۲٪) و dfi ش ۳۸٪. ما دوبار طبیعی باردار شدیم ، هر بار اقدام اول ولی بچه یکی هفته ۷ یکی ۶ سقط شد. میخوایم میکرو کنیم، دکترا میگفتن با میکرو شانستون خوبه. من نمیدونم دیگه واقعا

گیلدا یعنی من امروز با تو داستان داشتم از ته دلم مطمئن بودم مثبتی حالا باز بارانک جون تونست بگه برو ...

ای جوووووون دلم فدات شم بالا زنگوس اونو بزنی کسی ک پیم داده ب خودت مشخص میشه مرسی ک فکرم بودین خودتون تو چه مرحله ای هستین بچه دارید؟

ای جوووووون دلم فدات شم بالا زنگوس اونو بزنی کسی ک پیم داده ب خودت مشخص میشه مرسی ک فکرم بودین خودتو ...

من تازه ازمایشم مثبت شده دیروز رفتم قلب جنین تشکیل شده بود

شادی صدام کنید
بچه ها من همسرم چند روزه سرفه می کنه فکر کنم منم مریض شدم یه کم بدنم گرمه سرمم درد می کنه به نظرتون ...

چند وقتته بارداری😍😍نه عزیزم ب دلت بد راه نده از دکترت بپرس اجازه داد یه استامینفون ساده بخور ازش دور بمون تا خوب شه