2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
چیکا‌جان الان ناف دختر من یه کم‌زده بیرون چیکار کردی شکا؟الان دختر من 52روزشه 

من کاری نکردم فداتشم دکترشون گفت اگر میخوای زودتر بره داخل و نفخش کمتر بشه براش یه سکه بذار دوطرفشو چسب بزن که بمونه ولی راستش دلم نیومد. گفتم همینجوری بمونه مشکلی پیش میاد؟ گفتش نه خودش به مرور زمان درست میشه دیگه منم دست نزدم الان یه مقدار بهتر شده ولی بازم بیرونه. روی ناز گل دخترتو برام ببوس ننه😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستان.من امروز رفتم دکتر 35هفته ودو روز از 36هفته انوکسا گفت نزن هپارین 5000هر 12ساعت داد.شیاف پروژسترون گفت یک شب درمیان کن و تا یک هفته قطع کن.پرولوتون قطع کرد.فقط قرص ایزوکسو گفت ادامه بده.سونو ننوشت برام.گفت از 38هفته برا سزارین وقت میدم.برای شما همین بوده؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز رفتم سونو و بازم ساک کاملا خالی خالی بود ، دکتر گفت چون ته دلت هنوز امید دادی آزمایش بتا بده . انجام دادم و اومده بود پایین تر از هفته پیش . با ۲ تا دکتر مشورت کردم گفتن دیگه مطمئنا حاملگی پوچ هست متاسفانه . گفتن از امشب شیاف پروژسترون رو قطع کن چند روز زمان میدیم شاید خود به خود دفع بشه چون پشتشم هماتوم داره . اگر دفع نشد بیا دارو بدیم .عزیزان صلاح نبود که این دفعه هم مامان بشم اگر تجربه ای برای سقط راحت تر دارین لطفا برام بنویسین ممنون از همگیتون که این مدت بهم انرژی دادین دوستون دارم

عزیزم چرا میگی سونو آخر؟ چرا تا ۱۲ . ۱۴ هفته صبر نمیکنی؟ دوستم قلب بچش خیلی دیر اوکی شد هفتشو دقیق ...

عزیطم ساک حاملگی کاملا خالیه اخه ، در صورتی صبر میکنن که جنین یا لااقل کیسه ززده تشکیل شده باشه مال من هیچی نداره متاسفانه

من تهران نیستم ولی کلینیک ابن سینا تهران انجام دادم 

پیش کدوم دکتر عزیزم؟

جنین شناست کی بود

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

باز از دکترت بپرس، شاید مامایی که بمن گفت اطلاعات اشتباه داده باشه. 😉

نه خیلی جاها خوندم نباید بخوریم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
منم دکتر انصاری ۵ روز پیش برام انتقال داد اونجا

راضی بودی از دکترت؟منم اونجا اقدام کردم هنوز پانکچر نشدم مشکلتون چی بوده؟ببخش خیلی سوال کردم مامان خانوم انشالله که مثبت میشی

راضی بودی از دکترت؟منم اونجا اقدام کردم هنوز پانکچر نشدم مشکلتون چی بوده؟ببخش خیلی سوال کردم مامان خ ...

ااتفاقا من اعتقادم بر اینه تجربیاتمونو بهم بگیم من دکتر عطایی پانکچر ورد راضی بودم تا این مرحله اولین باره انتقال میدم من تنبلی تخمدان داشتم و همسرم دفورمی اسپرم

قربونت دختر من در حال درآوردنه خیلی بی قراری میکنه.نه نزدم هنوز منم فردا میبرم میزنم دختر من واکسن ۴ ...

اخی عزززیزم انشالله به سلامتی درمیاره ۱۲۰سال براش کارکنه

من امروزبردم واکسنشو زدم ۶ماهگی دخترشما چند کیلو بود؟غذارو شروع کردی؟؟

ااتفاقا من اعتقادم بر اینه تجربیاتمونو بهم بگیم من دکتر عطایی پانکچر ورد راضی بودم تا این مرحله اولی ...

منم اولین باره پا تو این مسیر گذاشتم انشالله که نتیجه بگیری چندتا جنین برات تشکیل شد؟