2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
میگن گرمی هست تو بارداری خوب نیست نمیدونم دیگه هر کی یه چی میگه البته بیَشتر بخاطر کلسترولش نخوردم ل ...

ولی کله پاچه  اتفاقا سرده، همیشه توصیه میشه بعدش گرمی مثل خرما و کشمش خورده بشه. آهان خوب بله کلسترولش بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😥😥😥😥 اخی عزیزم . حتما جنین ها ضعیف بودن خودت مشکل انعقادی نداری چون غلطت خون هم‌میگن سقط میشه اگ ...

نه گلم مشکل انعقادی ندارم .مشکل تیروئیدی هم به اون صورت نداشتم ولی دارو میخورم چون دکترم گفت هرچی عددش پایین باشه برا بارداری بهتره. قبلا مشکوک به کم کاری بودم عددش 5بود ولی الان با دارو 1/5 شده .

نمیدونم عزیزم برای من انجامش دادن.منم اولین انتقالم بود اون موقع خیلی اطلاع نداشتم که خودم بخوام ازش ...

دکترتون کی بود ؟توبهشتی انجام دادن؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

سلم ب همه دوستانی ک ب تازگی وارد تاپیک شدن و مثبت شدن بهشون تبریک میگم ان شاالله بارداری خوبی رو تااخر داشته باشن.اونایی هم ک تو سیکل درمان و انتقال هستن بحق جلال و جبروت خدا دست خالی از مرکزشون بیرون نیان و خدا دامنشونو ب اولاد سالم و صالح سبز کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ماهمیشه دعاگوتون هستیم دوستان چ بتونیم تاپیک بیایم چ نتونیم💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم شما الان مصرف هویچ خام داری من چند بار با سالاد در حد دو سه حلقه خوردم من کلا شکمو هستم نمیتون ...

اره عزیزم من همه چی میخورم در حد تعادل مگه ی دونه هویچ چقدر ویتامین آ داره که ضرر داشته باشه 

قیمتا شهر تاشهر متفاوته من یه جا رفتم ارزون میگیره ۱۲۰۰شد تقریبا

واقعا وست این همه هزینه اینو کجای دلم بزارم ی مدت هی بهش اهمیت ندادم ولی انگار نمیشه درد میکنه باید درست شه🥴

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دیروز هاله انداخته امروز هیچی امروز روز ۱۲ انتقاله 

من ی جا شنیدم وقتی بتا خیلی بالا بره بی بی منفی میزنه نمیدونم درسته یا نه 

من ی جا شنیدم وقتی بتا خیلی بالا بره بی بی منفی میزنه نمیدونم درسته یا نه 

نمیدونم انشالله ک اینجور باشه ولی اونم شانس من نیس 

دیگه هر چی خدا بخاد همون یه روز فک کردم باردارم لذت بخش ترین روز زندگیم بود

نمیدونم انشالله ک اینجور باشه ولی اونم شانس من نیس  دیگه هر چی خدا بخاد همون یه روز فک کردم با ...

ای بابا😔 از ته قلب برات دعا میکنم قشنگم تورو خدا ناراحت نباش💔