2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم پایینی خط نداره تو منفی ک اون یه دونه خطه همیشه هس

عزیزم اولن اگه برات مقدوره پاشو همین الان یه ازمایش خون بده جوابش ۱ ساعته حاظره، بعدم اون هاله ای که واسه شما افتاده امروزم پرنگتره خط بی بی چک نیست، خط بی بی چک سفیده کاملا یه چیز دیگه اینکه ۶ صبح واقعا ادرار غلیظ نیست مخصوصا اگر زود نخوابیده باشی اما بازم بی بی چکو دور ننداز

گیلدا جان اخه منفی باشه اصلا خط نمی اندازه 

اگه خط خود بی چک بود ما تو عکس نمی دیدیم یعنی هممون گفتیم مثبت همه اشتباه کردیم؟اندازه موی سرمون بی چک زدیم هممون

شادی صدام کنید
سلام عزیزم  همسرم عمل کرد من قمم پیش دکتر هومن مختار پور و خیلی عالی بود دی اف آیش از ۲۵ رسید ب ...

ببخشید یادتون نیست شوهرتون چه داروهای استفاده کردن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
گیلدا جان اخه منفی باشه اصلا خط نمی اندازه  اگه خط خود بی چک بود ما تو عکس نمی دیدیم یعنی هممو ...

پس چرا امروز حتی یه حاله ریزم نیافتاد اره میدونم دیروز قشنگ خطش مشخصه تو عکس امروزم مشخصه نمیدونم والله دیگه میمونم تا پنجشنبه برم ازمایش فعلا قلبم مچالس

پس چرا امروز حتی یه حاله ریزم نیافتاد اره میدونم دیروز قشنگ خطش مشخصه تو عکس امروزم مشخصه نمیدونم وا ...

دختر بهت گفتم از اول اصلا بی بی نزن بخدا همش استرسه تو روزای عادی هم درست حسابی نمیفهمی منفی یا مثبت چه برسه به الان که کلی دارو مصرف میکنی همه چی به هم ریخته ست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنون عزیزم حالا هر کدوم یه چی میگن بادوم درختی که میگن خوبه چه میدونم منم شنیدم اناناس خوبه واسه زخ ...

نه گلم من ماه بعد میرم باز برا پانکچر، ماما بهم گفت ویتامین Aبعد از بارداری باعث سقط میشه، بادوم درختی و کوهی هم زیاد داره کمتر بخوری بهتره.

سلام گلم والله هنوز خودمم باورم نمیشه نه اولین بی بی ک گذاشتم اولش منفی بعد چند دقیقه دیدم حالس

مبارکه عزیزم 😍😍😍 ایشالا که حتما بارداری مال من اولی بعد چند ساعت هاله انداخت روزای بعد زودتر هاله مینداختم تا رفتم ازمایش کی ازمایش داری

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه گلم من ماه بعد میرم باز برا پانکچر، ماما بهم گفت ویتامین Aبعد از بارداری باعث سقط میشه، بادوم درخ ...

ما مرکز ابن سینا اونسری تا انتقال دادیم یکی یه لیوان پر اب هویچ دادن دستمون 😅😅😅 منم گفتم حتما خوب بوده خودم هم اومدم چند بار خوردم انتقال قبلی رو میگم که منفی شدم . ایشالا عزیزم با کلی جنین با کیفیت پانکچر بشی 😘

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم  همسرم عمل کرد من قمم پیش دکتر هومن مختار پور و خیلی عالی بود دی اف آیش از ۲۵ رسید ب ...

سلام عزیزم حالا برا ما برعکس شده، نمیدونم چرا، Dfiشوهرم اول12بود بعد دوسال شده 25، دکتر چی به شوهرتون داد که بهتر شد؟بچه ها میدونین دلیل بدتر شدن دس اف آی چیه؟