2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
وای تروووووخدا راس میگین بعد ۱۱ سال اشتباه نمیکنم یعنی 

مبااارک باشه😍😍😍🥺🥺🥺🥺

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم باشه عزیزم🥺

گیلدا جان مبارکت باشه عزیزم. ایشالا به زودی صدای قلبشم میشنوی و تا چشم به هم بزنی این ۹ ماه گذشته و نینی رو بغل میگیری.

میتونم بپرسم مشکل شما چی بود؟ همسرتون مشکل اسپرم داشتن؟

خوبی عزیزم . خونریزی شدید داشتم خیلی شدید بود چند تا چی هم دفع کردم 😥😥 رفتم سونو خداروشکر خوب بودن ...

خدارو شکر سونوت خوب بوده و بچه ها خوب خوبن. من خیلی نگرانتون بودم. خوشحال شدم. خوش خبر باشین همیشه❤️

منکه کامل کار و درس رو می گذارم کنار این موقع. اصلا نمیتونم هر دورو باهم هندل کنم . الان دوهفته فرص ...

وای خیلی سخته😭😭😭 من هنوز شروع نکرده فکرم اینطور پراکنده و اشوبه. خدا کمکمون کنه… امیدوارم که سیکل جدیدتون پر از نتایج خوب باشه، خستگیتون در بیاد

گیلدا جان مبارکت باشه عزیزم. ایشالا به زودی صدای قلبشم میشنوی و تا چشم به هم بزنی این ۹ ماه گذشته و ...

فدات مرسی از دعای قشنگ مشکلم تنبلی تخمدان نه همسرم خداروشکر هیچ مشکلی نداشتن حتی دریغ ازه یه قرص ک دکتر بهش بده

فدات عزیزم ایشالا همه منتطرا به خوشی مادر بشن . یه دختر ۴ ساله دارم یعنی دیشب منو تو اون حال دید بغض ...

ببخشید انقدر حالم بد بود متوجه پیامتون نشدم شما همونی ک دیشب حالتون بد شده بود؟امروز سنو دادین همه چی اوکی بود؟

خوبی عزیزم . خونریزی شدید داشتم خیلی شدید بود چند تا چی هم دفع کردم 😥😥 رفتم سونو خداروشکر خوب بودن ...

پس اونا چی بودن دفع کردب خداروهزار بار شکر ک هردو سالمن باید چیکار کرد ک هماتو از بین بره دیگه نباشه

وای خیلی سخته😭😭😭 من هنوز شروع نکرده فکرم اینطور پراکنده و اشوبه. خدا کمکمون کنه… امیدوارم که سیکل ...

عزیزم من کلا زندگی عادیم رو داشتم غیر از این بارداری دوم که ی ماه دکتر گفت باید استراحت کنم چون هماتوم داشتم وگرنه هم بارداری اولم هم غیر ازین مدت که بخاطر هماتوم استعلاجی بودم بقیه اش زندگی عادیم رو داشتم سر کارمم میرفتم تو بارداری اولم دانشجو بودم درس میخوندم دقیقا تا روز قبل زایمانم امتحان داشتم 

من دکتر زارعیان دکتر نصر دکتر رزاقی دکتر بختیاری  همه ازمایشی دادم ایمنی انعقادی ژنتیک  ...

پناه برخداى مهربان ، مگه توى آزمایش اسپرم همسرتون اسپرم خوب هم درصدى نداره ؟ عزیزم چون مشکل همسر من هم همینه اینه مخصوصا مى پرسم گلم

⏺ آهاااااای روزگار

آهای سختی ها و تلخی ها برید کنار بذارین باد بیاد بابا 😐

من خداااارو دارمممم❤️

خلاصه که خیلیییی ریز میبینمتون

من با خدا تو طوفان هم میرقصم و قدرتمند ادامه میدم 💪 هر وقت فرصت شد و خاطرم بود پیام انرژى مثبت میگذارم که ان شاءالله همه مون قوى تر باشیم و ان شاءالله به زودى به خواسته دلمون برسیم 

من شیاف گزاشتم رفتم گفت اگه باز اینجور خونریزی داشتی بیا . الان رفتم توالت یه چیز سنگین دایره ای شکل ...

درد داشتی عزیززم با درد دفع کردی؟؟بچه قلب داره مگه به این راحتی میوفته!!نترس اصلا منم هفته ۶ اینا ۵صبح احساس خیسی کردم ودست انداختم دیدم یه لخته خون از یه بند انگشت بیشتر اومد تو دستم سکته کردم ولی اروم بلند شدم همه لباسم خون بود گفتم داره دفع میشه دیگه ،خودمو تمیزز کردم گفتم ادامه داشته باشه کارم تمومه ولی خداروشکر بعد دیگه خون قرمز نیومد ،وکم کم خون قهوه ایی بود، من هیچ دردی هم نداشتم ،البته من شب قبلش مدت یه ساعت ماشین نشسته بودم وهماتوم هم داشتم ، وبعد اون رفتم سونو دیگه هماتووم نداشتم ،بسپارش به خدا خودش حافظ نینیت میشه فقط برو یه سونو خیالت راحت بشه

گیلدا یعنی من امروز با تو داستان داشتم از ته دلم مطمئن بودم مثبتی حالا باز بارانک جون تونست بگه برو دوباره نگاه کن من جرات نکردم به زبون بیارم گفتم اگه یه درصد منفی باشه حالش بد میشه ولی دلم روشن بود

داشتم اشپزی می کردم گوشی با خودم بردم تو اشپزخونه هی می زدم بروز رسانی

شادی صدام کنید
اره ۵ روزه بودپس منفیه😭😭😭😭

ایکاش نمیذاشتی ویهویی میرفتی ازمایش،من الانم میترسم بیبی چک بذارم باورتون میشه؟؟بس ک بیبی چک منفی دیدم،ان شالله شماهم نتیجه میگیری یکی از بچه هایی ک بامن انتقال داده بود روز ازمایش بتاش ۲۰ بود مال من ۳۳۸،الان اون دوقلو. شده جنینش،دیر لانه گزینی کرده بود  شاید الان بتات پایینه نشون نمیده ،من همه از بیبی چک ضربه خوردیم،لعنت بهش