2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
قربونت برم گل من فعلا اصن باور نمیکنم اولین انتقال بعد ۱۱سال نازایی روز ۱۱

گیلدا جان من فردا سونوگرافی دارم لطفا برام دعا کن نی نی منم تشکیل شده باشه من و همسرم هم خوشحال بشیم انشاله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بعنی میشه الهی ک همتون خوش خبر باشین 

گیلدا عزیزم مبارک باشه. پیامات که دیدم چشمام پر اشک شد. واقعا از ته دل برات خوشحالم. ان شاء الله که این دوران رو بسلامتی و خوبی طی کنی. تو این حال خوب برای همه دوستان دعا کن که دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز بشه ان شاء الله 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام من اومدم خبر بدم رفتم سونو ممنون از همگی که دلگرمی دادین ایشالا خدا به همتون سلامتی بده😘😘 رفت ...

خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم واقعا اشک تو چشمام جمع شد .  انشاله صحیح و سالم بیان بغلت سختی هات جبران بشه ، لطفا برام دعا کن 

گیلدا عزیزم مبارک باشه. پیامات که دیدم چشمام پر اشک شد. واقعا از ته دل برات خوشحالم. ان شاء الله که ...

قربوووونت برم مهربونم قربون چشمات الهی ک همتون از خوشحالی جواب مثبت بارداریتون خیس و اشکی بشه همیشه اولین و اخرین دعام همینه اگه لایق باشم چون خودم کشیدم قشنگ درک میکنم 

گیلدا جان من فردا سونوگرافی دارم لطفا برام دعا کن نی نی منم تشکیل شده باشه من و همسرم هم خوشحال بشیم ...

ای جون دلم حتما عزیز مهربون حتما ک سالمه و مامان بابای خوبشو خوشحال میکنه از سالم بودنش😍مثبت فکر کن همیشه 

سلام عزیزم مبارک باشه انشاله یه بارداری راحت داشته باشی و نی نی تو سالم بغل کنی سالیان سال کیف کنی ب ...

فدات بشم عزیز دلم فعلا باورم نمیشه تا ازمایش بدم الهی همه چشم انتظارا نی نی هاشونو سلامت بغل بگیرن سایشون بالاسرشون هزارسال باشه با خوبی و خوشی😍

شما که عرفان میرید دکتر ایاضی روزبهانی اونجاست میشناسی؟بعد هزینه لاپراسکوپی چقده اونجا؟

نه نمیشناسم عزیزم ، اطلاعی از لاپرا ندارم ، من با دکتر پورمطرود هستم، 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
خونریزی داشتی؟ خداروشکربه خیرگذشت مراقب خودت باش شماکه هماتوم داری باید خیلی مراقب باشی عزیزم استراح ...

خوبی عزیزم . خونریزی شدید داشتم خیلی شدید بود چند تا چی هم دفع کردم 😥😥 رفتم سونو خداروشکر خوب بودن فقط انگار هماتوم بدتر بزرگ شده دوتاشون هم دارن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم واقعا اشک تو چشمام جمع شد .  انشاله صحیح و سالم بیان بغلت سختی ه ...

فدات عزیزم ایشالا همه منتطرا به خوشی مادر بشن . یه دختر ۴ ساله دارم یعنی دیشب منو تو اون حال دید بغض کرده بود وقتی از بیمارستان برگشتم میومد پیشم میگفت مامان خوب میشی😥😥 بعد کنارم اینور اونور میکرد همش میگفت امام حسین نگهدار داداشام باش😥😥😥 یعنی اینو میدیدم اینجور دعا میکرد جگرم اتیش میگرفت بخدا تمام این راه سخت رو دوباره بخاطر دخترم واردش شدم خیلی مشتاق بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فدات بشم عزیز دلم فعلا باورم نمیشه تا ازمایش بدم الهی همه چشم انتظارا نی نی هاشونو سلامت بغل بگیرن س ...

عزیزم مبارکت باشه  

نگران نباش من اون دفه که رفتم روز ۱۵ آزمایش بتام ۱۵۰ بود 

بعد فرداش تست زدم کلی طول کشید که رنگ بندازه 

ولی متاسفانه خارج رحم شد

تو هم مطمئن باش مثبتی

حالا فردا صبح یه بی بی دیگه بزار

سلام بعد از یکسال و نیم اومدم تواین تاپیکک😍😭🥺

چه قدر دلم برای دوستای ای وی افی تنگ سده بود

دخترمو که با ای وی اف باردار شده بودم ۶ روز پیش تولد یکسالگیش بود😍

تموم اسکرین هایی که بهم تبریک گفتین رو دارم

روزی که آز خونم مثبت شده بود

چه خبراااا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭