2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
درد مشترک داریم عزیزم ایشاا... ک دفعه نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری من خیلی بعد از اون اتفاق بازم ...

واقعا نمیدونم چی بگم🥺فقط از ته دل برات دعا میکنم این بار مثبت شی عزیزدلم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من پنجشبه ازمایشمه روز هفدم گفتن باید ۱۶ روز بگذره اگه لایق باشم حتما بخدا من همیشه دعامه ک اونایی ن ...

شما با من انتقال دادی عزیزم روز چهارشنبه میشه ۱۶ روز اما به من گفتن روز ۱۴ ازمایش بده هروقتم دادم درست بوده بنظرم همون دوشنبه آز بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوزم باورم نمیشه حس میکنم واسه اینکه نا امید نشم دلم خوش باشه بهم گفتین 😭😭

وا دختر دیونه شدی میدونم باورش سخته ولی دلیلی نداره دروغ بگیم که اصلا فک کن منفیه تو که باید تا روز آزمایش صبر کنی انقدم به خودت استرس نده فراموشش کن 

سلام خانما برای آی وی اف کدوم مرکز خوبه ب نظرتون ؟ من یبار رویان منفی شدم این بار رفتم مام ک روز انتقال بهم گفتن جنین هات رشد خوبی نداشته و انتقال ندادن برام الان میخوام از صفر شروع کنم ممنون میشم از تجربه هاتون بگید

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
سلام من اومدم خبر بدم رفتم سونو ممنون از همگی که دلگرمی دادین ایشالا خدا به همتون سلامتی بده😘😘 رفت ...

خونریزی داشتی؟ خداروشکربه خیرگذشت مراقب خودت باش شماکه هماتوم داری باید خیلی مراقب باشی عزیزم استراحت بیشتری داشته باش مخصوصا که دوقلوهم هستن گلم

سلام خانما برای آی وی اف کدوم مرکز خوبه ب نظرتون ؟ من یبار رویان منفی شدم این بار رفتم مام ک روز انت ...

همون مام میگن جنین شناسش خیلی خوبه

من خودم عرفان نیایش هستم البته هنوز اول کار هستم و دارم آمپول های پانکچر رو میزنم.

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
وای اصن نمیبینم اسماتونو باور میکنید فقط دارم تند تند ج میدم دستم میلرزه تو عکس قشنگ معلوم نیس 

گیلدا خانوم مبارکه 

چندمین انتقالت بود؟! 

روز چندمه انتقالتع؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
همون مام میگن جنین شناسش خیلی خوبه من خودم عرفان نیایش هستم البته هنوز اول کار هستم و دارم آمپول ها ...

شما که عرفان میرید دکتر ایاضی روزبهانی اونجاست میشناسی؟بعد هزینه لاپراسکوپی چقده اونجا؟

قربونت برم گل من فعلا اصن باور نمیکنم اولین انتقال بعد ۱۱سال نازایی روز ۱۱

آخ جااانم 

برا منم دعا کن

منم تقریبا ده ساله ک منتظرم

باردار نشدم

جواب آزمایشتو گرفتی من تگ کن مرسی عزیزم

بازم مبارکه💜💜🥰🥰

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...