2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
دخترا به نظرتون من امروز بی بی چک بذادم نشون میده؟امروز روز ۱۱انتقالمه

من تجربه ندارم ولی به نظرم بی بی چک نزن چون در هر صورت بهت استرس الکی میده بزار سر وقت خودت برو آزمایش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم بعد ۴ سال ناباروری و یسری مشکل واریکوسل همسرم و ذخیره تخمدان کم خودم ۲۳ خرداد پارسال ...

سلام عزیزم .ممنون که گفتید‌

میشه بپرسم کجا رفتید و برای ذخیره کم چه کاری انجام دادن و دارو هاتون چی بودن ؟هر راهنمایی که فکر می‌کنید موثر هست بفرمایید .چون من و همسرم هم دقیقا همین شرایط رو داریم

دخترا به نظرتون من امروز بی بی چک بذادم نشون میده؟امروز روز ۱۱انتقالمه

جنینت اگه ۵ روزه است نشون میده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام من اومدم خبر بدم رفتم سونو ممنون از همگی که دلگرمی دادین ایشالا خدا به همتون سلامتی بده😘😘رفتم بیمارستان سونو دادم خدارو هزار مرتبه شکر گفت سالمن😥😥😥😥😥 فقط هماتوم انگار دوتا رو گرفته زیاد هم شده قبلش یکی بود . الانم خونریزی کم دارم دیگه فردا میرم دکتر خودم امروزم انوکسا نمیزنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
الان گذاشتم نه نوشته اگه نباشه هم اشکال نداره حداقل یه کمرنگ میافتاد

اره الانم نشون میده

ولی بهترین حالتش اولین ادرار

اون که می بینی بعدلزظهر یا شب نشون میده 

چند روز بعد از موعد پری یا روز ۱۴ انتقال

شادی صدام کنید
سلام من اومدم خبر بدم رفتم سونو ممنون از همگی که دلگرمی دادین ایشالا خدا به همتون سلامتی بده😘😘 رفت ...

خوب خداروشکر استراحت مطلق کنین و اب زیاد بخورین ان شاالله زود جذب میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام من اومدم خبر بدم رفتم سونو ممنون از همگی که دلگرمی دادین ایشالا خدا به همتون سلامتی بده😘😘 رفت ...

خداروشکر خداروشکر خداروشکر

من دیشبم یه لحظه نفسم حبس شد گفتی چیزی دفع کردی

شادی صدام کنید

خدا رو شکر 🙏🏻 استراحت مطلق کن ان شاء الله جذب میشه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌