2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
دوستان هاپیر شدن باعث سقط میشه؟ یبار پرسیدم کسی جوابم رو نداد😢 کسی اطلاع داره از این موضوع؟

منکه تجربه ای ندارم

ولی فکر نمیکنم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من میکرو نکردم تاحالا، فقط سه بار ای وی اف بودم. بهشتی رفتم خودم تا الان نتیجه مثبت نگرفتم برای همین ...

ازاتفاق منم بهشتی میرم با دکتر نقشینه میکرو داشتم دوتا انتقال منفی ولی خب کیست اندومتریو داشتم یه دکتری که رفتم برا چکاب میگه اشتباه کردی باوجود کیست انتقال دادی چون کیست موادی ازخودش ترشح میکنه که نمیزاره جنین لانه گزینی کنه

فعلا دنبال درمان واحتمالاعمل کیستم هستم  

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=256111438]دوستان هاپیر شدن باعث سقط میشه؟ یبار پرسیدم کسی جوابم رو نداد😢 کسی اطلاع داره از این موضوع؟[/QUOTمگه بارداری گلم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
ایشاا... عزیزم هرچی خدابخواد امیدوارم همه منتظار صاحب بچه بشن منم یکی شون😔

ان شاالله🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان هاپیر شدن باعث سقط میشه؟ یبار پرسیدم کسی جوابم رو نداد😢 کسی اطلاع داره از این موضوع؟

من سر بارداری اولم که انتقال فرش داشتم علایم هایپر دیر خودش رو نشون داد و بعد انتقالم شکمم اب اورد و هایپر شدم وچند روزی بیمارستان بستری سدم و مدام وزنم و ازمایش ادرار و خون هرروز ازم میگرفتن و ی سرم پروتیین هم بهم زدن و بعد سه روز مرخص شدم خداروشکر جنینم هم سقط نشد 

اصولا با وجود هاپیر شدن انتقال نمیدن .مگه برای شما انتقال دادن ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میدونم گلی پانچر ک تموم شد خوب شدم آخه تو این ده روز این دومین باره مریض میشم  منم بد مریضم ا ...

به نظرم بدنت بدجور ضعیف شده خودتو تقویت کن ی مدت انشالله خوب میشی عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

عاطی جون انشاا..که جنین هات سالم باشند

دوستلی گلم یه چیز ساده دیروز پیش اومد ودلم خواست بگم اصلا برام مهم نیست مرکز مام باشه یا ابن سینا یا هر جای دیگه ای چون به شخصه معتقدم خوبی ها باید‌گفت

دیروز انقدر استرس داشتم که دم نگهبانی مرکز شماره تلفن خودم اشتباه وارد کردم دستگاه قبول نکرد.نگهبان کنارم ایستاده بود گفت یه نفس عمیق بکش اروم باش دوباره شماره وارد کن واقعا از بذخوردش خوشم اومد

بالا هم ما چندتا خانم بودم تند تند داشتیم راجبع انتقال اینا حرف می زدیم یه کم صدامون رفت بالا چشمم خورد به پذیرش دیدم خانمه داره نگام می کنه گفتم ببهشید صدامون بالا رفت گفت نه عزیزم راحت باشید

یعنی من انقدر ارامش دارم اونجا که حد نداره

شادی صدام کنید