2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
۴ روز اول فقط دستشوی و حموم رفتم از روز ۵ کار خونه کردم مثل غذا درست کردو این چیزا جارو هم همسرم میز ...

انشالله خیره 

فکرای مسموم رو از ذهنت بیرون کن

میدونم سخته ولی باید سعی تو بکنی

انشالله تا روزی که من بخوام جنین هارو انتقال بدم شما صدای قلبشم شنیدی 

اونوقت شما به من دلداری بده😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ده روزه از خونه نرفتم بیرون استراحت میکنم کلافم دیگهنمیشه فکر نکرد بهش

منم دقیقا مثل شمام ی روزم بیرون نرفتم خودمو با فیلم سرگرم میکنم نمیگم فک نمیکنم چرا اتفاقا اما فکرای منفی نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بارداری؟

خدا از دهنت بشنوه قشنگم

من پانچر شدم ۱۲ تا جنین تشکیل شده 

هایپر شدم گفت دو پری بعدی بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من متاسفانه مجبورم کار کنم. حقوقمون نمیرسه تکی. هزینه های ای وی اف هم زیاده اگر کارمو ول کنم دیگه بی ...

خب منم الان میرم سرکار  خونه نشین نشدم 

از بابام حقوق میگیرم

ولی بنظرم برو سرکار جدای از کمک مالی خونه ک باشی همش تنهایی فکر و خیال عذابت میده 

اونجا حداقل چند ساعتی سرگرمی 

دورت شلوغه 

انشالله موفق باشی همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها منم بعد ۴ سال ناباروری و یسری مشکل واریکوسل همسرم و ذخیره تخمدان کم خودم ۲۳ خرداد پارسال ...

ای جانم خدا نینی هاتو برات حفظ کنه

خیلی امید بخشه خبر مثبت شدن عزیزان 

مخصوصا کسایی که هم دردیم باهاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا‌میتونی اب فراوان بخور

مرسی باش

از یه طرف بخاطر اینکه زود نیاز ب سرویسی میشم میترسم بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همه دوستای خوبم و دوستای جدید @سارادلارام   چطوری عزیزم نی نی گلت خوبه بهار عزیزم&n ...

سلام عزیزم قربونت😍😍خوبه شکر خدا گل پسری شما خوبه؟خیلی لطف کردی 

چخبرا پسری چیکار میکنه؟دندون در نیاورد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم دقیقا مثل شمام ی روزم بیرون نرفتم خودمو با فیلم سرگرم میکنم نمیگم فک نمیکنم چرا اتفاقا اما فکرای ...

منم با فیلم و کار خونه خودمو سرگرم میکنم اما امشب یه اتفاقی افتاده دلم میخاد مثبت بشه ک اون اتفاق راحت تر بگذره 

خدا از دهنت بشنوه قشنگم من پانچر شدم ۱۲ تا جنین تشکیل شده  هایپر شدم گفت دو پری بعدی بیا

منم هایپر شده بودم کجا انجام دادین ماشالله خدا حفظشون کنه ایشالله خبر مثبت بارداریتو بگی😍😍😍

بچه ها از فردا صبح آمپول اورگالوتران دارم، توش هوا هست ، اون هوا رو باید بگیرم یا باید هوا رو هم وار ...

من اطلاعی ندارم ببخشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم با فیلم و کار خونه خودمو سرگرم میکنم اما امشب یه اتفاقی افتاده دلم میخاد مثبت بشه ک اون اتفاق را ...

من آدم خرافاتی نیستم ولی به قانون جذب خیلی اعتقاد دارم

به بزرگی خدا بیشتر

مثبت میشی خیالت راحت باشه قشنگم

گر خدا ببندد دری ز گشاید در دیگری

نمیدونم درست گفتم یا نه 😂 مهم اینه حق مطلب رو ادا کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آمپول اوگالوتران برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست چند روز قبل پانکچر باید بزنیم و همچنین جلوگیری از هایپر شدن،

دونه ای ۴۵۰ تومن گرفتم .

اونایی که هایپر شدید این امپول رو زده بودید؟؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟