2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
ده روزه از خونه نرفتم بیرون استراحت میکنم کلافم دیگهنمیشه فکر نکرد بهش

تحرکت تو این ده روز چطور بوده؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این قرص هیچ منعی نداره و مشکلی به وجود نمیاره

ممنون قشنگم💞

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحرکت تو این ده روز چطور بوده؟

۴ روز اول فقط دستشوی و حموم رفتم از روز ۵ کار خونه کردم مثل غذا درست کردو این چیزا جارو هم همسرم میزنه از روز اول هم درد پریودی با منه روز انتقال یک ساعت ک ریکاوریه بعدش تو ماشین نزدیکای خونمون یه درد عجیبی ب مدت شاید ۵ دقیقه گرفتم از فرداشم ک درد پریودی هعی میگیره ول میکنه از دیشبم درد شدیدتر شده

عزيزم من بوسیدم گذاشتم کنار  ولی بابام تولیدی مبل زد منو فروشنده آنلاین کرد  الان خونه ب ...

من متاسفانه مجبورم کار کنم. حقوقمون نمیرسه تکی. هزینه های ای وی اف هم زیاده اگر کارمو ول کنم دیگه بیمه ندارم برای ای وی اف:(

امیدوارم به زودی بیای خبر مثبت شدن بتا رو بدی و بعد هم خبر خوب سونو و … تمام مراحل عالی پیش بره

وای خدا کنه خدا از دهنت بشنوه بیشتر به خاطر مامانم ابجیم همسرم دلم میخاد خوشحال شن۰😔😔

نمیشه درخواست دوستی بدم روبیکا داری با عکس برام بفرسی؟ ایتا هم دارم

چرا عزیزم

اتفاقا میخواستم همین پیشنهاد رو بهت بدم

درخواست دوستی دادم قبول کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها منم بعد ۴ سال ناباروری و یسری مشکل واریکوسل همسرم و ذخیره تخمدان کم خودم ۲۳ خرداد پارسال تخمک کشی داشتم  ۲۵ خردادم۴ تا جنین فرش برام انتقال دادن که دو تاش گرفت بار اول و الان نی نیهام ۸ ماهه هستن یه زمانی اصلا فکر نمیکردم مامان بشم  گفتم شاید تجربه منم به دردتون بخوره  یه بارم ای یو آی ناموفق داشتم 

مامان دوقلوها   
من از صبح درگیر اون قضیه ام شوهرم میگه بیضه جمع شونده است میگه اونم بچگی اونجوری بوده بیضه حرکت م ...

اصلا دست نزن عزیزم ببرش دکتر بذار خیال خودتم راحت بشه حق داری منم خیلی ناراحت بودمو میترسیدم. اما نگران نباش چیزی نیست

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم، ممنون .بهمچنین جانم من اصفهانم؟

سلام گلم شما  میکرو انجام دادین تاحالا کدوم مرکز و عایا راضی بودید

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶