2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
عزیزم ۱۲ تا عالیه خیلی خوووبه. انشالله با موفقیت منتقلشون میکنی و همون بار اول میگیره❤️. این همه مسی ...

عزیزم انشالله به زودی زود حاجت روا بشی

ممنون از دعای قشنگت💋💜🌻

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم همسرم تعداد اسپرمهاش خوبه و حرکتشون. ولی درصدی که شکلشون سالم باشه یک درصد هست و جز اون dfi یا ه ...

به امید خدا 

هممون به وقتش مادر میشیم فقط زمانش دست خداست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال مهم دارم

این لیست آزمایشات دکتر برای من نوشته که باید هوررمونی ها رو روز دوم سوم پریود بدم حالا سوالم اینه که بقیه رو چه روزی بدم؟ اصلا چی درسته چون خیلی مهمه برام

اگر روز دیگه باید بدم چه روزی خوبه ۱۸ روز پیش پریود شدم

cbc
fbs
2hpp
Insulin
C_peptid
TG
cho
HDL
LDL
AST
ALT
ALk
ALP
CRP
ESR
GGT
T3
T4
TSH
freeT4
RF

Na
K
Ca
Mg
zinc
گروهB B12
D3
E
A
Fe
TIBC
Hba1c
Feritin
Folat
totalprotein
Albumin
anticcp

CEA
AFP
CA19_9
anti ds dna
chortizol
Aldostron
(ACTH)Strogen
progestron
GT
Renin angiotensin
Eritropoitin
Glucagon
LH
Fsh
prolactin
testoston
17OH tes
DHEA

ادرار
آنالیز
creat urin random
Micro alb random
Urea
creat
Uric acid

عزیزم اگه قرص ال دی مصرف کرده باشی و روز ۲۱ سیکل بزنی با قطع ال دی پریود میشی و گرنه سه ماه تاثیرش ه ...

نه ال دی نداشتم استرادیول داشتم .ممنونم عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گلم من پانچر شدم  ۱۶ مهر سونو شدم گفت هایپر با ۲۰ تا تخمک  ۱۹ مهر عمل شدم ۱۳ تا جنین تشک ...

به سلامتی ان شاالله اینسری مامان مبشین .فریتل سی ام و ال آرژنین رو از الان بگیرین و استفاده کنین ..از چه داروهایی استفاده کردین برتی پانکچر و کدوم مرکز هستین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گلم من پانچر شدم  ۱۶ مهر سونو شدم گفت هایپر با ۲۰ تا تخمک  ۱۹ مهر عمل شدم ۱۳ تا جنین تشک ...

به سلامتی ان شاالله اینسری مامان مبشین .فریتل سی ام و ال آرژنین رو از الان بگیرین و استفاده کنین ..از چه داروهایی استفاده کردین برای پانکچر و کدوم مرکز هستین 

چرا قربونت ولی نمیدونم این دفعه دیگه باید چکار کنم هرکاری بگی من سر انتقالام کردم از اینترالپید و ای ...

الهی عزیز دلم درکت میکنم منم همه کار میکردم و نمیشد .ان شاالله اینسری حتما مامان میشی 😍😍🤲🤲 اگه قابل باشم حتما برات دعا میکنم ❤😍🤲

چرا من راجبش چیزی نفهمیدم  فکر میکردم میکرو ای وی اف یکیه کلا فکر میکردم ای وی اف اسپرم رو وا ...

الان اکثر مراکز همون میکرو رو انجام‌میدن اسم  رو میگن ای وی اف 

وای عزیزم خدا روشکر نی نیمون خوبه جنسیتش مشخص نشده فک کنم نی نیت دختره 😍😍ان شاالله هر چی که هست صح ...

ممنون هانی جون، نه عزیزم جنسیت معلوم نیست. جواب سل فری نیومده. ان شااله هر چی هست سالم و صالح باشه

توی سونو بهم گفتن چهار تا بعد گفتن سه تا روز پانکچر خیلی دیر رسیدم مرکز دکتر خیلی ناراحت شد سونو کرد ...

عزیزم شما چه داروهایی برای پانکچرتون گرفتین ؟

تو مرکز رویان اینجوریه ک تخمک ک میخان بکشن چندین امپول میدن تا تخمکا رشد کنن و تعدادشون بالا بره بعد ...

گیلدا جان شما با کدوم دکتر تو رویان هستین ؟ راضی هستین ازشون؟

فکر نمیکنم اینجوری باشه چون من یه خانمی بودن یایسته بودن تخمک اهدایی گرفته بود بعد دکتر بهش گفته بود ...

بله منم‌ اکثرا اونایی رو‌که کلا یائسه بودن و‌ دیگه پریود‌نمیشدن‌ رو‌ دیدم‌تخمک‌اهدایی گرفتن‌ مثبت شدن 

یه خانمی توی یه تاپیک‌دیگه گفت دکتر گفته پریود نشی دیگه نمیتونی اهدایی هم ‌بگیری، منو به شک انداخت به خاطر اون‌ اینجا پرسیدم گلم ،ممنون که جواب دادی 😍

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکتربهمون سونو نوشت چیزی نگفت گفتم بپرسم 

اره با سونو مشخص میشه مگه بیضه ش نزول نکرده؟ اگه نزول کرده باشه دیگه بالا برنمگرده که نزول هم نکرده باشه که بیرون زدگی نداره مشخص نیست فتق ناف هست که با گریه بچه و زور زدن بیرون میاد

دکتربهمون سونو نوشت چیزی نگفت گفتم بپرسم 

عزیزم نگران نباش توی بچها فتق شایع هست مخصوصا اگه بچه بی قراری و زیاد گریه کنه اگه فتق باشه بستگی به شدت فتق ناف داره اگه کم باشه هیچکاری نمیکنن فقط نباید بزاری زیاد گریه کنه که فتق بدتر نشه انشالله برای شما خفیف هست ما چون بچه نارس زیاد دیدیم اونا دیوارشکم سست هست فتق ناف زیاد دیدم فتق شدید و زیاد