2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست
انشالله که بزودی مشکلت حل میشه.چندبار انتقال دادی؟

دفعه اول که پانچر شدم ۳ تا جنین شد انتقال دادم منفی شد

دیگه بیخیال شدم تا امسال ۱۲ تا جنین دارم انتقالم برای ماه دیگه هست

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اگه جا هست برامنم بخون لطفاً الان پریود شدم پریود بعدی میرم تو سیکل انتقال  دعا کن مثبت ...

عزیزم سلام،قصد دخالت ندارم منتهی چیزی که من میدونم تو انتقالم مهمه،اینه که بدنت و رحمت از هورمون پاک بشه،شما که مرحله مهم پانکچر رو گذروندی و جنین داری،به گفته خود دکترا بهتره حداقل دوتا پریود بگذره بعد بری تو سیکل انتقال چون رحمت پاکسازی میشه و میتونی این دوماه،برای گرم کردن رحمت با انواع کارها وقت بذاری،مثلا پیاده روی برای خونرسانی به رحم،بادکش یا ماساژ با عسل و سیاهدونه

باز خودتون میدونید چیزهایی که میدونستم گفتم شاید به دردتون بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز نهم انتقال جنینم روزای اول زیر شکمم با پهلوی تیر می‌کشید درد میکرد اما الان دو روز حال ...

سلام گلم علائم پریودی یکی از نشونه های بارداریه اما خیلی از علائمم بخاطر مصرف داروهاس منم روز هفتم انتقالم عزیزم خودتو سرگرم کن تا این چند روزم بگذره ایشاا... جوابت آزت مثبت میشه

بچه ها من از ختمم هنوز ده دوازده نفر دیگه جا دارم تا ۴۰روز اگه کسی میخواد به نیتش سوره مریم بخونم ای ...

بهارک جان بالا گفتم ب نیتم بخون اما دلم یه حالی شدشاید خیلیا دلشون بخواد اما ندیده باشن پیامتو اگه به دلت افتاده ک به نیت همه منتظرا بخونی منم میشم یکی از اونا پس فرقی نداره عزیزم 

بهارک جان بالا گفتم ب نیتم بخون اما دلم یه حالی شدشاید خیلیا دلشون بخواد اما ندیده باشن پیامتو اگه ب ...

روز اخر ختمم رو به نیت همه منتظرا میخونم عزیزم 

ان شالله خدا به دل مهربونت نگاه میکنه و به زودی خبر مادرشدنت رو میدی عزیزم  

عزیزم اگه جا هست برامنم بخون لطفاً الان پریود شدم پریود بعدی میرم تو سیکل انتقال  دعا کن مثبت ...

منم شرایط دقیقا عین شماست انشااله این بار نتیجه میگیریم شما الان کار خاصی انجام میدی؟

سلام بهمگی روزدوازدهم انتقالمم۲تاجنین۳روزه فریز داشتم ازدیروز زیردلم تیرمیکشه بنظرتونم فردا برم از ب ...

سلام گلم شما که این همه صبر کردی بزار همون روز که مرکز بهت گفت برو آزمایش بده یوقت بتا کمه استرس میگیره تا بتا بره بالا ایشاا....که مامان شدی عزیزم

از چه نطر میگین جنین شناساش بهترن؟ کار متفاوتی انجام میدن؟

در مقایسه با مرکز اصفهان ک قبلا میرفتم بله رویان خیلی متفاوت بود.

به جز اینکه نتیجه ی پانکچر و گرید جنینا خیلی بهتر بود کلا اصفهان هیچکدوم از جنینام بلاست نمیشد بهمون گفته بودن بخاطر ضعیف بودن اسپرم شانس بلاست و حتی بارداری ندارید و دیگه میکرو نکنید

رویان رفتم همه ی جنینایی ک برای انتقال از فریز درمیاوردن بلاست میشد. 

به جز این اینجا خیلی وقتا میشنیدم جنینای بعضی از بچه های تاپیک از فریز در نمیومد و انتقالشون کنسل میشد. خیلی نگران این قضیه بودم رویان از یه ماما پرسیدم بهم گفت تا الان حتی یه جنین هم بعد از ذوب از بین نرفته. میگفت همه چی به نحوه ی ذوب شدن جنین مربوط میشه.

تا چند ماه قبل یه کاربری بنام زینبی بابا توی این تاپیک بود ک تا حدودی از ازمایشگاه جنین شناسی رویان یه اطلاعاتی داشت همیشه از کیفیت وسایل و کاردرست بودن جنین شناساش میگفت منم طبق حرفاش رفتم رویان

بنظرم وقتی توی یه مرکز اقدام میکنی به مرور متوجه ی دقت و نظم و مهارت اون مرکز میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من از ختمم هنوز ده دوازده نفر دیگه جا دارم تا ۴۰روز اگه کسی میخواد به نیتش سوره مریم بخونم ای ...

عزیزم برای منم دعا کن منم بچه دار بشم خیلی ساله درگیرشم این بار که منفی شد صدای شکستن قلبمو شنیدم 😔 انشاالله به هرچی میخوای برسی🙏🙏🙏

ممنون عزیزم دکترم گفتن بعداز۱۶روز از بدم ک میشه جمعه من۳۸سالمه خیلی پروسه ای وی اف بهم سخت گذشت بعید ...

عزیزم ایشاا... که مثبت شدی به چیزای خوب فکر کن پنج شنبه برو آزمایش 

عزیزم برای منم دعا کن منم بچه دار بشم خیلی ساله درگیرشم این بار که منفی شد صدای شکستن قلبمو شنیدم 😔 ...

چشم عزیزم روزی که بخونم به نیتت تگ ات میکنم ان شالله به زودی دامن ات سبز شه

الهی که به سلامتی نی نی رو بغل می گیری گلم قربون مهربونیت

مرسی عزیزم انشالله شما هم به زودی مامان شدن رو تجربه میکنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻