2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
اتفاقا استرادیول به شدت پرولاکتین بالا میبره دکتر غدد اینو بمن گفت بخاطر همین بمن گفت باید برات سیک ...

چقد نظراشون متفاوته. حتما باید ی متخصص غدد برم با این حساب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم .پس پرولاکتین روی تخمک هم تاثیر میزاره .ان شاالله که با مصرف قرص زود برمیگرده توی رنج&nbs ...

اره ظاهرا. خیلی ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز بهمن پیش کدوم دکتر میرید  نتیجه گرفتید؟

بنظر من دکتری رو دست دکتر رزاقی نیست علم عالی داره من دکتر زیاد رفتم توی این شش سال ولی هیچکدوم مثل دکتر رزاقی دقیق نیست الان متاسفانه ایران نیست انقد برای مریض وقت میزاره

خیلی هم کم مریض میبینه که بتونه برای همه وقت بزاره هر وقت یادش می افتم براش دعا میکنم

واای نیکان ندیدی چه افتضاحه اونجا جنین نمیتونن از فریز در بیارن

چقدر بد 🤦‍♀️ کاش افراد با صلاحیت بزارن برای این کار مهم..با اینکارشون نمیدونن چی به سر ما میارن..جنین شناسی تخصص پزشکی هستش یا از یه رشته دیگه ادمه میدن و جنین شناس میشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها من از ختمم هنوز ده دوازده نفر دیگه جا دارم تا ۴۰روز اگه کسی میخواد به نیتش سوره مریم بخونم این پستم رو لایک کنه تا بدونم وگرنه هم که بقیه اش رو تا ۴۰تا به نیت همه منتظرا میخونم که ان شالله دامنشون به زودی سبز شه

چقدر بد 🤦‍♀️ کاش افراد با صلاحیت بزارن برای این کار مهم..با اینکارشون نمیدونن چی به سر ما میارن..جن ...

اره واقعا اونا نمیدونن اینا همه امید ما هستن🥺

یه رشته به اسم جنین شناسی هست توی دانشگاه