2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
الهه جون نمیدونم چرا اینقدر زیاد کردند یعنی از صبح زنگ زدم حالم خوب نیست حالا خدا کنه پولش هم برای م ...

الهی آمین. واقعا همین طوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم .خوبی رفتی دکتر چی شد؟

سلام گلم اره رفتم. دکتر گف چون خییییلی پرولاکتینم بالاست باید ی ماهم سیکلو عقب بندازیم کابرگولین نوشت برام و اینکه mri کنم تا ببینیم چی پیش میاد. در مورد استرادیول و تاثیرش رو پرولاکتینم پرسیدم گف ته اثری نداره ولی استرسه احتمالا موثر بوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم شرایط خاصی نداره برای پرولاکتین ام ار ای داده ؟از سر ؟ چرا ؟ 

ممنون ک جواب دادی گلم. نمیدونی تو پریودی هم میشه رفت یا نه؟ اره برا پرولاکتین . از سر هست. تو نت میخوندم ک معمولا پرولاکتین بالای هزار باشه ی mriمیگیرن ببینن غده هیپوفیز تو چ وضعیه. مال من هزارو هشتصد بود . خیلی بالاست.

مرسی عزیزم ازینکه جواب دادی،من چون تازه ده یازده روز پیش پانکچر شدم و بیهوش شدم،میترسم ازینکه باز بی ...

قربونت عزیزم❤️نه نگران نباش مشکلی باشه دکتر میگه خودش. باز برا راحتی و ارامش دلت مطرح کن با دکترت. هزینه واقعیتش یادم نیس فک کنم ۳-۴ تومن شد یادم رفته متاسفانه. من تبریزم خودمم. خراش رو نمیدونم چون تو هر دو فقط از مشکلی ک وجود داشته گفتن خودمم یادم نیفتاد بپرسم خراش هم بوده یا نه

MRI از هیپوفیز مغز رو‌میگی ؟ رفتی حتما به ما هم‌نتیجه رو‌بگو ، منم‌خیلی دوست دارم اینو ‌برم نمیدونم ...

اره عزیزم از هیپوفیز. چرا دوس داری؟😃 جالب بود برام😊 حتما رفتم خبر میدم. پرولاکتین شمام بالاست؟. تو نت نوشته بود بالای هزار باسه معمولا مینویسن

نه عزیزم شرایط خاصی نمیخواد منم پرولاکتین بالا داشتم mri دادم ادنوم هیپوفیز داشتم سایزش کوچیک بود دک ...

ممنون ک جواب دادی کلم. بعدش پرولاکتین تون نرمال شد؟

عه مگه شبیه اسکن نیس؟ پس تزریق برای جیه؟ درد داره؟ 

من هفته ای یه نصف قرص میخورم قبلا هفته ای یکی کامل میخوردم دیگه دکتر کمش کرد

میشه بپرسم چند بود پرولاکتین تون؟ برا من یک روز در میان نصف قرص داد. 

مال منم همینطور بود ، یادمه دوره اول دارو پرگووریس که استفاده میکردم همه فولیکولام هم سایز رشد میکرد ...

نه متاسفانه منم نمیدونم. فقط دکتر این دفعه گفت روش شانگهای رو انجان میدیم

ممنون ک جواب دادی گلم. نمیدونی تو پریودی هم میشه رفت یا نه؟ اره برا پرولاکتین . از سر هست. تو نت میخ ...

توی جواب آزمایش پرولاکتین چه می نویسند منم آزمایش داد ولی نمی فهمم کدوم پرولاکتین است

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ای‌جونم.نامدار‌باشه انشالله‌آلرژیش‌هم‌زودخوب‌میشه. بچهای‌امروزی‌آلرژی‌دارن‌اکثرا خودت‌‌‌خوردخوراک ...

ممنون عزیزم 

ان شالله

من رژیمم سنگینه ان شالله زود خوب بشه

خدایا شکرت
اره عزیزم از هیپوفیز. چرا دوس داری؟😃 جالب بود برام😊 حتما رفتم خبر میدم. پرولاکتین شمام بالاست؟. تو ...

😂به خاطر این میخوام برم‌که همیشه پرولاکتینم بالاست اگه ‌گابرگولین‌ مصرف نکنم‌ میره بالا همیشه‌ گابرگولین میخورم‌ و اینکه چون تخمدانام نسبت به سنم ‌کوچیکه یعنی ذخیره ام پایینه یکی از علتهاش همینه که مربوط ‌به هیپوفیز مغز میشه ،میخواستم ببینم برای منم به اون مربوطه یا نه 

اونم‌که سحر بانو ‌میگه داروی دیگه ای غیر از گابرگولین ‌نداره اونم‌که من مصرف میکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون ک جواب دادی کلم. بعدش پرولاکتین تون نرمال شد؟ عه مگه شبیه اسکن نیس؟ پس تزریق برای جیه؟ درد دا ...

بله نرمال شد نه اصلا درد نداره یه انژیوکت بهت وصل میکنن اول بدون تزریق گرفت بعدش اومد ماده حاجب از طریق رگ تزریق کرد

میشه بپرسم چند بود پرولاکتین تون؟ برا من یک روز در میان نصف قرص داد. 

چقد زیاد برات شروع کرده حتما پیش دکتر غدد برو دکتر زنان در این مسائل علم خوبی ندارن

من پرولاکتینم به ۲۰۰۰ رسید ولی با هفته ای یه قرص کابرگولین یک ماهه نرمال شد 

پرولاکتین که بالا بره Tsh که هورمون تیرویید هست هم بالا میره که بمن لووتیروکسین داد

سلام گلم اره رفتم. دکتر گف چون خییییلی پرولاکتینم بالاست باید ی ماهم سیکلو عقب بندازیم کابرگولین نوش ...

اتفاقا استرادیول به شدت پرولاکتین بالا میبره دکتر غدد اینو بمن گفت

بخاطر همین بمن گفت باید برات سیکل نچرال بدون استرادیول شروع کنه