2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست

سلام بر همگی

زن داداشم تو سیکل تخمک کشی رفتش و هفت تا تخمک ازش کشیدن امروز زنگ زدیم ک چن تا جنین تشکیل شده تا یک جنین بی کیفیت تشکیل شده دکترش گفتش ک فورا مجددا بره تو سیکل تخمک کشی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بخاطریکه ذخیرش کم هستش داروی ایرانی اصلا بهش نمیسازه . کسی اینجا اطلاع نداره داروهای خارجی از کجا گیرش میادش ؟ آمپول پرگووریس و گونال و پیورگان

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها کدوم مرکز برم که هم حاذق باشن هم نگن تخمک اهدایی و با تخمک خودم امتحان کنن.هم چون واژینیسموس هس ...

کادر پرستارای بخش ای وی اف بیمارستان بهمن خیلی مهربون هستن .شما رو احتمالا با بیهوشی انجام بدن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام 

ممکنه لطفا من رو راهنمایی کنید 

پزشکم برام سیکل لانگ در نظر گرفته . و گفت این ماه اقدام طبیعی داشته باش ۲۰ سیکل بیا واسه سونو و شروع امپول سینال فکت . البته از ۱۶ سیکل هم دوفاستون داد. حالا سوالم اینه که از روز ۲۰ که متوجه نمیشه باردار نیستم یا هسنم چطور امپول رو شروع می کنه ؟

توی جواب آزمایش پرولاکتین چه می نویسند منم آزمایش داد ولی نمی فهمم کدوم پرولاکتین است

برا من همین پرولاکتین انگلیسی شو نوشته  prolactin

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی اینجا از شماها آمپولاش اضافه نداره ک من با هر قیمتی بخرم ؟

ببین عزیزم مراقب باش از هر جایی دارو نگیر یه خانومی میگفت خارجی گرفتم اونم یه تخمک داشت انگار یه سری دارو تاریخ گذشته تو بازار هست

😂به خاطر این میخوام برم‌که همیشه پرولاکتینم بالاست اگه ‌گابرگولین‌ مصرف نکنم‌ میره بالا همیشه‌ گابر ...

اهان . من نمیدونستم ذخیره تخمدان هم مربوط ب عده هیپوفیزه😅. ممنون گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله نرمال شد نه اصلا درد نداره یه انژیوکت بهت وصل میکنن اول بدون تزریق گرفت بعدش اومد ماده حاجب از ط ...

عه چه جالب. گفتین ماده حاجب یاد عکس رنگی افتادم اخه سر اون خیلی اذیت شدم . برا همین ترسیدم ی لحظه ک نکنه اینم مث اونه😂 پس اگه از طریق رگ باشه مث سرم زدنه دیگه تقریبا نه؟

چقد زیاد برات شروع کرده حتما پیش دکتر غدد برو دکتر زنان در این مسائل علم خوبی ندارن من پرولاکتینم ب ...

اره خودمم تعجب کردم ولی چون انقد بالا نبود تا حالا پرولاکتینم برادهمین گفتم شاید درستش همینه دیگه. باشه حتما ی وقت میگیرم. من چون کم کاری تیروئید داشتم لووتروکسین رو دارم همیشه