2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزدلم اولا که ایشاا... ام اس نداشته باشی و تنت سالم باشه امیدت بخدا باشه ماها بخاطر دل نگرانیامون ...

امید به خدا ایشالا همه بچه ها حاصل این زحمتا و سختیا رو ببینن 🙏🙏 من اولین نفر تو فامیلم که ناباروری داشتم هرکی از بغل هرکی رد شده حامله شده منم فکر کردک با اولین اقدام باردار میشم ۳ سال پیش همه رو در جریان گذاشتم که بچه میخوام الان حرفای بقیه ام اذیت میکنه 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم البته خیلی خفیفه.ان شالله شما نداری و بجایش مامان میشی

مادر قندعسل منم بعد از اخرین حمله تشخیص خفیف دادن خودم پذیرش ندارم نسبت به این موضوع تقریبا ۳ سال میشه اما مقاومت کردم دارو نگرفتم هنوز بخاطر اینکه قصد حاملگی داشتم بعدم که داروها خیلی برام عوارض داشت از خدا میخوام از ته دلم معجزشو نشونت بده و با خبر خوب هممونو خوشحالو امیدوار کنی الهی🙏🙏🙏🙏

من پنج هفته و شش روز با سونوی واژینال شنید دکتر البته تو سونو سن جنین شش هفته و یک روژ بود 

عه!فک میکردم از من جلوتری 

دکتر آی وی افم که دو هفته پیش رفتم ساک و جنین رو دید گفت هفته بعد بیا برای صدای قلب منتها چون هی تو راه بودم گفتم همین قزوین انجام میدم 

اینجام رفتم دکتر متخصص نوشت سونوگرافی بیرون فقط شکمی بودش گفتم صدای قلبشو بشنوم گفت زوده الان نمیتونی شما بشنوی ولی تو برگه سونو نوشته صدای قلب مشهود است 

گیج شدم والا😑😑😑

میگم کاش میرفتم تهران صدای قلبشو میشنیدم خیالم راحت میشد.

برای من یکی دو روز سن بارداریم فرق داره تو سونو زد ۸ هفته

عزیز دلم دارو هات مثل دارو های منه من ابن سینا پیش انصاری پور میرم اتقاقا منم روزی که سونو شدم گفت ...

اره عزیزم منم گذروندم اونروزا جنین هم تشکیل شد، من مرکز مام میرم پیش فرناز منتظری بنطر که خوب میاد اما من فهمیدم خودمون همه یه پا دکتریم اینجا انقدر از تجربیات هم خوندیم و شنیدیم که بعضی وقتا فکر میکنم بیشتر از دکترم میفهمم 😂

ممنون عزیزمممم خیلی دعام کن خیلی محتاجم به دعاتون

خدا بزرگه انشالله مثبت میشی برات صلوات میفرستم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
با این همه فشارو استرس روحی از این ورم این همه دارو شیمایی باز ماییم سرپا موندیم همین که دور از جون ...

منم از صبح که زنگ زدم کلینک ثمر شیراز و هزینه ی پانکچر رو پرسیدم دارم دیوونه میشم گفت هزینه اش ۱۸ میلیون. 

گفتم مگه بیمه نیست گفت ۱۸ میلیون رو پرداخت بکن دیگه بیمه بهتون برمیگردونه من اگه ۱۸ تا داشتم خوب بود😭😭😭

یک ماه پیش گفت هزینه پانکچر ۱۳ میلیون این ۵ میلیون توی یک ماه با چه وجدانی اضافه کردند 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

من شنبه می رم مام برای دیدن ساک حاملگی

از دیروز استرس گرفتم

بعد از اونم استرس تشکیل شدن قلب

من ۴ بار روی تخت سونو مُردم دیگه در توانم نیست.

یعنی تا برم روی تخت سونو روح از تنم می ره.از روز انتقال از خونه بیرون نرفتم به خودم قول دادم مراقب خودم وبچه ها باشم دوس دارم دو قلو باشه از اون طرف فکر وخیال می کنم

همسرم به زندگی عادی اش می رسه زیاد بهم فضا نمیده در مورد نگرانی هام باهاش حرف بزنم

دخترا تا امروز سهم من از باداری یه جواب ازمایش مثبت بوده فقط واقعا دیگه نمی تونم.نمی دونم گله کنم از خدا یا نه.

من تخمک اهدایی گرفتم قاعدتا باید همه چیز خوب پیش بره

با اینکه می دونم خیلی ها با ای وی اف صاحب فرزند شدند ولی دلم قرار نداره

شادی صدام کنید