2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام فردا روز ازمایشم هست الان بی بی زدم منفی شد😔

به بی بی چک اکتفا نکن خیلیا مثبت بودن منفی درمیومد یا بلعکس منفی بودن مثبت میشد. هیچوقت بی بی چک نزن جز اعصاب خوردکنی هیچ فایده ای نداره 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله فردا با خبر خوش بیای عزیزم 😍

از ته دلت برام دعا کن مثبت باشم دیگه برام انجام نمیدن بخاطر بیماریم میگن داروهای تخمک کشی ریسک عود بیماری مو بالا می‌بره تو رو خدا دعام کن

الهی توکل به تو 
از ته دلت برام دعا کن مثبت باشم دیگه برام انجام نمیدن بخاطر بیماریم میگن داروهای تخمک کشی ریسک عود ب ...

ایشاا... بلات بدور باشه عزیزم واقعا بخاطر بیماریت ناراحت شدم خداخیلی بزرگه ما کوچیکتر از اونیم ک از کار خدا سردربیاریم ایشاا... فردا میری و با خبرای خوش میای

با این همه فشارو استرس روحی از این ورم این همه دارو شیمایی باز ماییم سرپا موندیم همین که دور از جون ...

فکر کنم من شدم 😁 چون امروز یه وضعی درست کردم ک نگو

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بیمه تامین اجتماعی پول را برمیگردونه یا باید بیمه تکمیلی داشته باشی میشه اگه اطلاعاتی داری بمن هم ب ...

ماکه رفتیم پرسیدیم گفتن ۱۰ درصد رو تقبل میکنیم

مثلا برای ۹ میلیون ۱ تومن میدن 😐

ماکه فعلا کاری انجام ندادیم فقط پرسیدیم از خود بیمه تامین اجتماعی 

من تکمیلی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من خیلی سختی کشیدم واقعا هم از هزینه ها هم تاثیر داروهای هورمونی من مشکوک به ام اس هستم اما هنوز دار ...

عزیز دلم دارو هات مثل دارو های منه

من ابن سینا پیش انصاری پور میرم

اتقاقا منم روزی که سونو شدم گفت هایپری اونجاگفت ۲۰ تا تخمک داری

بعد ۳ روز رفتم پانچر شدم

۱۲ تا جنین با کیفیت تشکلیل شد 

استرس نداشته باش داروت خوبه که انقد تخمک داشتی

منم هایپر شدم چیز زیاد وحشتناکی نیست که قبلا شنیده بودم

انشالله که کلی جنین با کیفیت تشکیل بشه  برات قشنگم

و انشالله با اولین انتقال مثبت بشی 💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام سارا جون خوبی عزیزم دخمل قشنگت خوبه مرسی انشاالله دختر نازت همیشه سلامت و شاد باشه و در کنار ه ...

قربونت برم خوبه شکر خدا.همچنین شما❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍