2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
هیوا جان من امروز باز رفتم سونو هنوز جنین رو ندیدن متاسفانه ولی ساک کمی بزرگ شده و کمی هم بتا بالا ر ...

عزیزم خدا نکنه این افکار منفی رو از خودت دور کن خیلی زود رفتی کاش هفته های جلوتر میرفتی منکه دکترم گفت تا هشت هفتت نشده نرو تو همین هشت هفته همه چی معلومه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۸ هفته و ۱ روزم بود اخه ، ده روز پیش دکتر گفت احتمال خارج رحمی هست برو 

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه انشاءالله که طوری نیست فعلا صب کن تا چند وقت طبق گفته دکتر دوباره مجدد برو ببین خدا برات چی خواسته گلم 

والا ماها باید کفش اهنی پامون باشه خدا بهمون قوت بده که بتونیم انشاءالله

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
همون دو قطره خون بود که احتمالا مال هموروئید بوده دیگه نه لک دیدم نه خون

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم من خودم یبار سقط داشتم و به دلیل ناآگاهی و دسترسی نداشتن ب دکترم چون توی ایام تعطیل بود سقط شد برای همین تا یکی میگه خونریزی دارم خیلی ناراحت میشم ایشاا... ک نی نی نه ماه بچسبه به دلت عزیزم

بچه ها من یه جنین سه روزه داشتم که انتقال دادم الان رفتم توی روز ششم انتقال خیلی حس پریودی دارم نکنه ...

نه عزیزم نگران نباش احساس پریودی از نشونه های خوبه ایشالا که تا چند روز دیگه با خبر خوب خوشحالمون میکنی

من خیلی سختی کشیدم واقعا هم از هزینه ها هم تاثیر داروهای هورمونی من مشکوک به ام اس هستم اما هنوز دارو مصرف نمیکنم به محضی که رفتم تو سیکل پانکچر امپول النوا زدم فرداش یک طرف صورتم بی حس شد از یه طرف تحت کورتن درمانی شدید از طرف دیگه داروهای هورمونی خیلی روزای سختی داشتم هایپر شدم با ۳۰ تخمک انقدر ورم کرده بودم کفش تو پام نمیرفت حالا چهارشنبه انتقال دارم ‌دعا کنید خیلی ذوق و استرس دارم🥺🥺🥺🥺

چی بگم عزیزم هماتومم خیلی بزرگ بود کلا لکه بینی داشتم بعدش سونو قلب رفتم هشت هفته و پنج روز قلبش دیگ ...

خیلی ناراحت شدم بخدا 😔 انشالله هرچی زودتر خدا جاشو برات پر کنه عزیزدلم.. 😓😓

نه من هنوزم ماه دیگه اگه خدا بخواد هیسترو میکنم.دیگه انتقال نمیدونم کی انجام میده 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من خیلی سختی کشیدم واقعا هم از هزینه ها هم تاثیر داروهای هورمونی من مشکوک به ام اس هستم اما هنوز دار ...

عزیزم انشالله که همه چی عالی پیش میره و تو هم مامان خانم گل میشی فقط استرستو کم کن چون همه چیو خراب میکنه استرس. اروم باش فیلمای طنز ببین مطالب خنده دار.ورزش یوگا همه اینا به کم کردن استرس کمک میکنه گلم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزیزم برای چه کاری از سوم میشه؟ آخه من الان سومم هست دکتر دوشنبه میاد و گفته اون روز بیا برای شروع ...

همون برای شروع سیکل معمولا تا روز سوم شروع می کنن. ولی برا منم پیش اومده ک روز پنجم شروع کردن. بستگی ب وضعیت بدن هم داره.

ولی اخر سر ب این نتیجه رسیدن در مورد من که با همون لک بینی روز اول برم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من خیلی سختی کشیدم واقعا هم از هزینه ها هم تاثیر داروهای هورمونی من مشکوک به ام اس هستم اما هنوز دار ...

عزیزدلم اولا که ایشاا... ام اس نداشته باشی و تنت سالم باشه امیدت بخدا باشه ماها بخاطر دل نگرانیامون خیلی تحت فشاریم داروهای هورمونی ام از یه طرف ب خودت استرس نده ایشاا... ک انتقال میدی و آزمایشت مثبت میشه و نی نی های نازتو بغل میگیری