2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم اگه لک بینی داری حتما با پزشکت تماس بگیر آ اس آ و آنوکسا باید قطع بشن و استراحت مطلق داشت ...

همون دو قطره خون بود که احتمالا مال هموروئید بوده دیگه نه لک دیدم نه خون

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای غزیز من بدنم از پروژسترون کبود حالا کبودی اش به کنار

این دارو جذب میشه

درمانگاه یه چیزایی میگن سر در نمیارم جراتم  نمی کنی سوال بپرسی

نمی دونم چی می بینن هی میگن چرا اینجوری شده

گفتند حوله گرم بذارم

کسی اطلاعاتی داره

شادی صدام کنید
منم اصفهان ، شما کدوم بیمارستان انجام میدین؟دکترتون کیه؟ چه آمپولی جدید بهتون دادن؟

من مرکز ناباروری تو مشتاق میرم

گفت الونوا بزن

دکترم قبلا کلانتر

الان میخام برم دکتر فشارکی

اخ نگو منم گریه عو شدم همش دعوا دارم امروز با بابامو شوهرمو بقیه ی همکارا دعوا کردم بعدش شروع کردم ...

با این همه فشارو استرس روحی از این ورم این همه دارو شیمایی باز ماییم سرپا موندیم همین که دور از جون شما خول و چل نشدیم باید شکر کنیم البته معلوم نیست شایدم بشیم🤕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام بچه انشاءالله که حال همه با نی نی کوچولواشون خوب باشه 

خیلی از دوستان اینجا سقط داشتن میخواستم بپرسم من هشت روزه سقط کردم ولی هنوذ لکه بینی و گاهی وقتا خون ریزی دارم 

بیمارستان گفت هفت روز طبیعیه ولی خیلیا گفتن تا چهل هم ممکنه لکه ببینی و من بیمارستان نرفتم .دوم اینکه من با اینکه لکه بینی دارم میتونم برم سونو بدم یا نه باید کامل قطع بشه .سوم دوستان کورتاژی تا کی خونریزی داشتین .ممنون میشم کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام بچه انشاءالله که حال همه با نی نی کوچولواشون خوب باشه  خیلی از دوستان اینجا سقط داشتن میخ ...

سلام هیوا جان عزیزم من بعد کورتاژ اصلا خونریزی نکردم فکر میکنم تا همون یه هفته لک بینی کم داشتم که همه گفتن تا ۴۰ روز طبیعیه ، عزیزم به من گفتن با لک بینی کم برم برای سونوگرافی . خیلی مهمه که سونو انجام بدی و انشاله بقایا نباشه و رحمت تمیز باشه دیگه مشکلی نیست . فقط هیوا جان عزیزم حمام نرو فعلا و تو دستشویی هم به خودت اب زیاد نگیر . دور کمرتو ببند تا دلت گرم بمونه . بیشتر دراز بکش و استراحت کن اصلا چیز سنگین حتی در حد بالش و لحاف سنگینم بلند نکن عزیزم هر چی بیشتر رعایت کنی انشاله رحمت سالم تر میمونه برای بارداری های بعدی به امید خدا . راستی گرمی هم بخور کاچی با روغن حیوانی و زردچوبه هم خیلی عالیه برات 

تامین اجتماعی  والا ب بیمارستان گفتیم یه پرونده بده ببریم بیمه  نمیدونم اشتباه کرده یا چ ...

بیمه تامین اجتماعی پول را برمیگردونه یا باید بیمه تکمیلی داشته باشی

میشه اگه اطلاعاتی داری بمن هم بگی

سلام بچه انشاءالله که حال همه با نی نی کوچولواشون خوب باشه  خیلی از دوستان اینجا سقط داشتن میخ ...

هیوا عزیزم واقعا متاسفم نمیدونم چی بگم..چند بار پیام فرستادم واست حالتو بپرسم ج ندادی همش تو فکرت بودم. پس چیشد؟؟ چرا سقط شد؟ 😣😣خیلی ناراحت شدم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
هیوا عزیزم واقعا متاسفم نمیدونم چی بگم..چند بار پیام فرستادم واست حالتو بپرسم ج ندادی همش تو فکرت بو ...

چی بگم عزیزم هماتومم خیلی بزرگ بود کلا لکه بینی داشتم بعدش سونو قلب رفتم هشت هفته و پنج روز قلبش دیگه نزد تا اینکه سقط کردم وای هاجر چه روزای بدی رو دارم میگذرونم خدا برا کسی نخواد 😞

تو ب کجا رسیدی رفتی انتقال بدی گلم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
قربونت عزیزم ممنون 

هیوا جان من امروز باز رفتم سونو هنوز جنین رو ندیدن متاسفانه ولی ساک کمی بزرگ شده و کمی هم بتا بالا رفته گفت یه هفته دیگه باز بیا سونو . عزیزم لطفا برام دعا کن انشاله نی نیم تشکیل بشه و خدای نکرده به سقط و این روزای بد گرفتار نشم