2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
:) (: و دقیقا من اینو پذیرفتم  دیگه نمیخوام براش له له بزنم بسه این همه سال اذیت شدم ...

امیدوارم منم به این نتیجه برسم😜 ولی خب من ترسم از اینه که بچه سقط نشه یا دور از جون مشکلی نداسته باشه بعدن وگرنه واسه انتقال زیاد حساس نیست اگه جنین زیاد بشه انشالله مشکلی نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره عزیزم معلومه که بهتره  هم دکترای خوبی داره هم تجهیزات و آزمایشگاه  ما اهواز بعد چهار ...

سلام عزیزم حال جوجه چطوره ؟خودت خوبی ؟عزیزم مجدد شوهرم ازمایش داد دی اف ای و حرکت و مورفو بهتر شد از صفر یک دکتر باز راضی نبود گفت ۳ماه دیگه دارو استفاده کنه الکی ننداختمون تو سیکل  امپولاش و قرصاش اضافه کرد اخرشگفت باید تسه بشه ولی باید اسپرم تقویت بشه نه مثل دکترای اهواز با یه ویتامینcیه هفته قبل پانکچر ما رو انداختن تو سیکل ففط افسردگیش و عوارض داروهاش برامون موند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من دو سه روز پیش جواب انتقالم مثبت شد الان رفتم سرویس بهداشتی روی دستمال لکه خون دیدم به ...

طبیعیه نگران نباش

منم هفته پنج یه دفعه خونریزی داشتم فقط همون یک بار بود.

لکه نبود خونریزی بود

امپولم یکی بود اون روز دوتا زدم و چون همون موقع قطع شد رویان گفت دیگه شیاف هم نمیخاد اضافه کنی

ولی دیگه از بعد از اون دوتا آمپول رو ادامه دادم. واسه چند روزم آسپرین رو گفتن قطع کن ولی انوکسارو ادامه بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم نداشتم عزیززم مراکز دولتی برا همین چیزاس ،تو مرکز دولتی پانکچر،وانتقالوهزینه فریز سال اول رایگان ...

سلام عزیزم، شما کدوم شهر هستین که هزینه ها توی مراکز دولتی رایگان هست؟ من از اول دولتی رفتم ولی هر دفعه ام هزینه هام بالاشد، یعنی شهر تا شهر متفاوته؟

اخه من مشکلم کیفیت نداشتن تخمکم هست... از طرفی هم نمی خوام اهدایی بگیرم. دوتا پانکچر الکی شدم اول ...

شما رویان هم رفتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام رزیتا جان خوبی عزیزم ؟ اره جنسیت رو دیگه قطعی گفتن پسر 😘 ایشالا برا خودت باشه طبیعی باردار بشی ...

کاملا موافقم

مرکز مشتاق اصفهانم همینجوری هست ک شما میگی

کیفیت پایین کارشون رو تقصیر اسپرم و تخمک میزارن و پیشنهاد اهدایی میدن

تو این مسیر فهمیدم فقط مراکز تهران قابل اعتمادن

سلام عزیزم حال جوجه چطوره ؟خودت خوبی ؟عزیزم مجدد شوهرم ازمایش داد دی اف ای و حرکت و مورفو بهتر شد از ...

انشالله موفق بشی داروها همسرت چی هست؟ کدوم مرکز رفتی؟

سلام دوستان روزتون بخیر٫منم میخام اقدام کنم و الان مشغول جمع اوری اطلاعاتم٫شماها همه چیزو میدونین٫من ...

کجا میخوا اقدام کنی؟مشکلت چیه؟

اره عزیزم همه شرایط رو رعایت کردم فقط همین استروژن رو نمیدونستم و اینکه تو ازمایشگاه اتعاقی افتاد ک ...

اگه روز سوم میشه همون دکتر خودتون برین چون داروها از روز سوم هم میتونن شروع کنن .ان شاالله اینسری یه عالمه تخمک با کیفیت داشته باشی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه ازمایش رو مشکلی نداشته باشه همین سیکل ان شاالله. البته چون قراره شانگهای کنه فک نکنم تو این حالت ...

ان شاالله همه چیز عالی پیش بره 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اولیش صارم دکتر بهرامی الانم بهمن دکتر فروتن

از صارم و دکترتون راضی نبودین ؟ منم دوبار پانکچر شدم هر دوتا بهمن با دکتر عارفی 

اگه روز سوم میشه همون دکتر خودتون برین چون داروها از روز سوم هم میتونن شروع کنن .ان شاالله اینسری یه ...

رادیس جان خوبی؟ درچه حالی؟