2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا دکتر پرسید چیا داشتم گفتم گف ی ماه دیگه هم بخور همونارو و بعد بیا

آها پس گفته یه ماه بخور ، سه ماه خوردنش‌ ضرر نداره منم سه ماه خورده بودم ، آخه موسی پور تاکید داشت ‌بیشتر از سه ماه خورده نشه 

موفق باشی عزیزم‌ ، کی آمپولارو ‌شروع میکنی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستای گلم من دو سه روز پیش جواب انتقالم مثبت شد الان رفتم سرویس بهداشتی روی دستمال لکه خون دیدم

به نظرتون برای لکه خون واین چیزا کمی زود نیست

دیروز تمام بعدازظهر استراحت کردم

ولی صبح یه کم تو خونه کار کردم ممکنه به خاطر اون باشه؟

شادی صدام کنید
دوستان اگه بخوام باز ابن سینا برم غیر از انصاری پور کدوم دکتر بهتره به نظرتون

شمابیمار انصاری پورهستی؟کارش واخلاق ایناش چجوره؟همه کارارو خودش میکنه؟دکترمنوخودشون انصاری پورمعرفی کردن هنوز پیشش نرفتم

یا رب العالمین
دوستای گلم من دو سه روز پیش جواب انتقالم مثبت شد الان رفتم سرویس بهداشتی روی دستمال لکه خون دیدم به ...

عزیزم حتما زنگ بزن به دکترت منم ی کم بعد جواب ازمایشم خونریزی کردم تو هفته پنج بودم شیاف اگه داری دو تا بزار یا اگه امپول میزنی اضافه کن و زنگ بزن مرکزت بگو فعلا هم استراحت کن 

@باران31   عزیزم بهتری؟؟ ی خبر از خودت بده

سلام بهارک جون. ممنون عزیزم. شکر خدا بهترم. کرونام خیلی‌ بهتر شده. الان همسرم با همون علائم من افتاده🤦‍♀️

همچنان درد زیر شکم دارم و لکه بینی ام زیاده ولی خونریزیم قهوه ایه و قرمز روشن نیست. ولی کاری از دستم بر نمیاد. بهم گفتند خونریزی قهوه ایی تو خونه بمون دارو نمیدیم.

شیاف یا امپول پروژسترون نداری؟؟؟ کی باید بری ان تی؟؟؟

چرا روزی یه آمپول داشتم، کردم دوتا الان. آسپرین رو قطع کردم. به شیاف حساسیت دارم، بدنم واکنش میده. ولی نمیشه رکتال گذاشت، از این مدلهای کپسولی هست. گفتم قبلا که اینجا ان تی انجام نمیدند. دکترم اصلا قبول نداره. همون ۱۰ هفته سل فری انجام دادم

عزیزم حتما زنگ بزن به دکترت منم ی کم بعد جواب ازمایشم خونریزی کردم تو هفته پنج بودم شیاف اگه دا ...

مرسی عزیزم

من همورویید هم دارم الان دوباره رفتم سرویس دستمال کشیدم انگار خون از قسمت هموورییدم چون ببخشید بعد از ....خون اومد.

نمی تونم تشخیص بدم از کدوم قسمت حالا تا عصر ببینم چطوری پیش میره

اره شیاف اومپول دارم

شادی صدام کنید
چرا روزی یه آمپول داشتم، کردم دوتا الان. آسپرین رو قطع کردم. به شیاف حساسیت دارم، بدنم واکنش میده. و ...

نگران نباش خداروشکر سن بارداریت بالاس ان شالله اچیز مهمی نیس این اتفاقا تو دوره بارداری تقریبا برا هممون بوجود اومده 

مرسی عزیزم من همورویید هم دارم الان دوباره رفتم سرویس دستمال کشیدم انگار خون از قسمت هموورییدم چون ...

نگران نباش حالا فعلا تا مطمعن شی از مقعدته خونریزیت فعلا استراحت کن ان شالله که بلادوره 

قربونت برم گلی خیلی خوشحالم 🙃  چون تجربه ی جنین کم رو هم داشتم اینبار فقط دعا میکردم زیاد بش ...

مبارکت باشه عزیزم، امیدوارم اولین انتقالتم مثبت بشی و دیگه خیالت راحت بشه و بری برای نی نی داری💓

ی سوال گلم شما بعد پانکچر هایپر نشدین؟ چون تعداد تخمک هاتون زیاد بود؟