2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
آره گلم متوجه شدم اشتباه گرفتمتون با اون خانوم رشتی 😄

💋🥰

باعث افتخاره همکلام شدن باشما 🙇‍♀️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما یعنی هیچکدوم شوهرتون سینال اف استفاده نکرده🤕 خیلی نگرانم چند جا نوشته بود نتیجه عکس میده و ا ...

تو رو خدا انقدر تو نت نچرخین باور کن من مرکزمون قبل از شروع سیکل ی مشاوره برامون میزاره بخدا مهم ترین چیزی که خیلی تاکید داشت روش میگفت به پزشکتون اعتماد کنین 

وقتی اینهمه تحفیق کردی و مرکز و پزشک ات رو انتخاب کردی دیگه بهش اعتماد کن اینجوری هم ارامش خودت بیشتره هم نتیجه بهتری میگیری 

تو نت هممون میدونیم بیشتر چیزایی که نوشتن اصلا جنبه علمی نداره خیلیاش تجربیات افراد عادیه که اصلا شاید اون تجربه ای که داشته ربطی به اون موضوع نداشته و همزمانیش باعث شده فکر کنه بخاطر اون موضوع بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بعد از دو روز سخت تو تهران برگشتم دکترم دارو نوشت و گفت دوم پریود ماه بعد بیا برا شرو ...

سلام عزیزم.دیروز به یادت بودم.وضعیت خودت چطور بود؟کاش بهشون میگفتی خب اول نمونه اسپرم خوب پیدا کنن فوقش فریز می‌کنن بعدش ترو ببرن توسیکل پانکچر.الکی دارو نگیری وتخمکات ازبین برن.

عزیزم تبریک میگم بهت خیلی عالیه وقتی جنین زیاد داشته باشی ارامشت تو انتقالات بیشتره ان شالله که با ا ...

قربونت برم گلی خیلی خوشحالم 🙃 

چون تجربه ی جنین کم رو هم داشتم

اینبار فقط دعا میکردم زیاد بشه 

البته از ۳۰ تا تخمک ۱۲ تا جنین کمه ولی همینکه کیفیتش خوبه باز خدامو هزاربار شکر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دارو های همسرم رو ب یاد ندارم فقط میدونم ویتامینه بود استرس این چیزارو نداشته باش گلی شوهر من از ۱ ...

شوهر منم ۲۰ ملیون بود فک کنم ولی خب آنالیزش خوب نبود گفت اگه خوب نشه نمونه از بیضه باید بگیره شما نمونه از بیضه گرفتید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قربونت برم گلی خیلی خوشحالم 🙃  چون تجربه ی جنین کم رو هم داشتم اینبار فقط دعا میکردم زیاد بش ...

مهم کیفیت جنیناس من نه تا تخمک داشتم که شش تا جنین با کیفیت بلاست برام تشکیل شد الان خداروشکر دومی رو باردارم از همون شش تا و دو تا دیگه هم فریز دارم وقتی کیفیت جنین خوب باشه احتمال مثبت شدن خیلی بالا میره 

شوهر منم ۲۰ ملیون بود فک کنم ولی خب آنالیزش خوب نبود گفت اگه خوب نشه نمونه از بیضه باید بگیره شما نم ...

نه آزمایش معمولی داد

سعی کن به این چیزا اصلا فکر نکنی خودش باعث استرس هست که برات خوب نیست

بسپار دست خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر منم ۲۰ ملیون بود فک کنم ولی خب آنالیزش خوب نبود گفت اگه خوب نشه نمونه از بیضه باید بگیره شما نم ...

عزیزم شوهر من ۵۰۰هزار تا بود تقریبا ازواسپرمی بود خداروشکر جنین خوب و با کیفیت هم برام تشکیل شد نگران نباش

سلام عزیزم.دیروز به یادت بودم.وضعیت خودت چطور بود؟کاش بهشون میگفتی خب اول نمونه اسپرم خوب پیدا کنن ف ...

ممنون که یادم بودی عزیزم، خودم خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم راستش منم از این موضوع ترسیدم گفتم نکنه من این وارد سیکل بشم و به خاطر نبود اسپرم کنسل بشه گفتن نه در هر صورت اسپرم هست اگه نبود که میگفتیم برید اهدایی بگیرید اصلا دارو نمیدادیم ، نمیدونم والا خودمم موندم خیلی میترسم نشه چون واقعا هزینه ها هم برام مهمه 

مهم کیفیت جنیناس من نه تا تخمک داشتم که شش تا جنین با کیفیت بلاست برام تشکیل شد الان خداروشکر دومی ر ...

🥰🥰🥰🥰

اره خیلی امیدوار شدم 

ای جووونم خدا برات نگهداره نینی هاتو

انشالله جشن فارغ‌التحصیلیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شوهر من ۵۰۰هزار تا بود تقریبا ازواسپرمی بود خداروشکر جنین خوب و با کیفیت هم برام تشکیل شد نگرا ...

یعنی بدون این که نمونه از بیضه بگیرن جنین تشکیل شد؟اخه گ۴تن فاکتوراش مناسب میکرو نیست

نه آزمایش معمولی داد سعی کن به این چیزا اصلا فکر نکنی خودش باعث استرس هست که برات خوب نیست بسپار د ...

خداروشکر که دیگه به دردسر نیفتادی برا ما که ازمایش معمولی نشد فعلا دارو دادن خیلی سر درگمم نمیدونم چی پیش میاد اخه هزینه ی نمونه ۶ تومن میشه واقعیتش استرس هزینه ها رو هم دارم😔

یعنی بدون این که نمونه از بیضه بگیرن جنین تشکیل شد؟اخه گ۴تن فاکتوراش مناسب میکرو نیست

اره بدون تسه کردن 

از نه تا تخمک شش تا جنین با کیفیت بلاست برام تشکیل شد 

من چون سیکل اول پانکچرم بود دوز داروهام خیلی کم بود چون دکتر گفت اولین باره نمیدونیم واکنش بدنت جیه باید با احتیاط جلو بریم که عارضه بدی برات به جا نزاره برا همین زیاد تخمک نداشتم ولی دکتر گفت کیفیتشون خوب بوده نه تا کلا داشتم