2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
تو رو خدا انقدر تو نت نچرخین باور کن من مرکزمون قبل از شروع سیکل ی مشاوره برامون میزاره بخدا مهم تری ...

آخه عزیزم ما اینجا مجبوریم بگردیم اطلاعات پیدا کنیم...نمی‌تونیم به بعضی از این پزشکااعتماد کنیم.بخدا بعضی وقتا حواسمون نباشه دستی دستی میکشنمون،🤭

تو رو خدا انقدر تو نت نچرخین باور کن من مرکزمون قبل از شروع سیکل ی مشاوره برامون میزاره بخدا مهم تری ...

اخه موضوع اعتماد به دکتر نیست خیلی چیزای دیگه هم هست من واقعا کلافه میشم این چند روز همش بغض میکردم حالم بد میشد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که دیگه به دردسر نیفتادی برا ما که ازمایش معمولی نشد فعلا دارو دادن خیلی سر درگمم نمیدونم چ ...

درمت میکنم تو این شرایط نگران هزینه ها بودن دیگه خیلی بده چون ادم کلی استرس داره ولی مدام به خودت بگو استرس من چیزی رو که تغییر نمیده که هیچی تازه بدترم میکنه 

من یادمه پنج سال قبل از شروع سیکل پانکچرم کتاب آتش بدون دود نادر ابراهیمی رو شروع کردم به خوندن هفت جلد بود تا بعد مثبت شدنم تا میخواستم فکر و خیال کنم سریع کتاب میخوندم🤣🤣

آخه عزیزم ما اینجا مجبوریم بگردیم اطلاعات پیدا کنیم...نمی‌تونیم به بعضی از این پزشکااعتماد کنیم.بخدا ...

اره واقعا مثلا من نمونه پاپسمیرم دکتر اینجا گفت التهاب دارو ولی اونجا هیچی نگفت دارو ندادم منم یادم رفت بپرسم بعدش یادم افتاد

آخه عزیزم ما اینجا مجبوریم بگردیم اطلاعات پیدا کنیم...نمی‌تونیم به بعضی از این پزشکااعتماد کنیم.بخدا ...

دور از جونتون منظورم اینه قبلش خوب تحقیق کنین و مرکز خوب و پزشک خوب رو پیدا کنین و بقیه اش رو بسپارین به خدا 

من معتقدم ماها چون برا خواستمون داریم تلاش میکنیم خدا هم بی جواب نمیزاره ان شالله به زودی چراغ خونه هممون روشن میشه 

درمت میکنم تو این شرایط نگران هزینه ها بودن دیگه خیلی بده چون ادم کلی استرس داره ولی مدام به خودت بگ ...

چه خوب اتفاقا منم تو فکرشم که چندتا کتاب بگیرم و سرگرم شم میسپارمش به خدا همه چیزو ما که هیچی پناهی به جز خدا نداریم امیدمون فقط به خودشه

اره بدون تسه کردن  از نه تا تخمک شش تا جنین با کیفیت بلاست برام تشکیل شد  من چون سیکل او ...

چه خوب خداروشکر منم ی کیست ساده تو سینه دارم که گفتن چیزه مهمی نیست ولی وقتی گفتم مامانم سرطان سینه داشته حساس شدن گفتن باید بری مشاوره پستان و نامه بیاری که دوز داروهات رو مشخص کنیم

اره واقعا مثلا من نمونه پاپسمیرم دکتر اینجا گفت التهاب دارو ولی اونجا هیچی نگفت دارو ندادم منم یادم ...

باور کن فکر نکن پرشکی اینجا خیلی معرکه اس اتفاقا خیلی خیلی محتاط عمل میکنن تو ایران تو ای وی اف مهم اینه نتیجه مثبت دکتر بگیره برا همین دست به هر کاری دکتر میزنه و هر دارویی میده اینجا میگن اولویت سلامت مادره خیلی با احتیاط عمل میکنن 

فکر کن من هیچکدوم ازین کارایی که بچه ها تو ایران دکترا میکنن اینجا برام نکردن 

نه عکس رنگی نه ازمایش انعقادی نه انوکسا و هپارین داشتم نه آسپیرین یا خیلی از داروهای دیگه که بچه ها میگن استفاده میکنن 

فقط استرادیول و‌پروژسترون که اونم قلب که تشکیل میشه ی دفعه گفت قطع کن حتی بچه های اینجا شنیدم دگتراشون کم کم قطع کردن که به نظرم منطقی تره ولی دکتر اینجا گفت قطع کن منم بهش اعتماد کردم 

وای چقد گرون شد من 18تاش شد چهارصد وسی و خورده ای 

با دفترچه یا ازاد گرفتی ؟ نمیدونم دگیه گیرمون نیومدم نم به اجبار از جای گیر اوردم به این قیمت خریدم دیگه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
باور کن فکر نکن پرشکی اینجا خیلی معرکه اس اتفاقا خیلی خیلی محتاط عمل میکنن تو ایران تو ای وی اف مهم ...

اینجا ی خورده سرشون شلوغه آدم رو اروم نمیکنن توضیح نمیدن فقط تند تند حرف میزنن و میرن بعد تو میمونی و کلی سوال و مجوری همش سرچ کنی

اینجا ی خورده سرشون شلوغه آدم رو اروم نمیکنن توضیح نمیدن فقط تند تند حرف میزنن و میرن بعد تو م ...

اره ازین نظر حرفت رو قبول دارم ولی پزشکی ایران واقعا پیشرفته اس فقط اگه تحریما نبود و داروی خوب هم در دسترس بود 

اره انوکسا هم میزنم،۴۰۰۰ شما تو لکه بینی اسپرین میخوردی؟

من الانم دارم میخورم ا اس ا به دکتر گفتم قط کنم گفت نه انوکسا هم اضافه کرد . البته من کلا ۵ .۶ روز در حد ترشح خیلی کم بود شیاف اضافه کردم بهتر شدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره ازین نظر حرفت رو قبول دارم ولی پزشکی ایران واقعا پیشرفته اس فقط اگه تحریما نبود و داروی خوب هم د ...

واین که هزینه های بالاش که اگه به نتیجه نرسی تو میمونی وقسط وام ۱۸ درصد😅