2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
میشه کمکم کنی اگه میتونی 😔

ببین عزیزم انقدر این موضوع حساس ادم نمی تونه حرف بزنه یدفعه جهت درمان یه نفر تغییر بده منم الان فقط یه برگه ازمایش مثبت دستمه که فقط لطف خدا شامل حالمون بشه به سلامت ۹ ماه طی کنم ولی عزیزم اینجا یه پرس وجو کن 

خانمایی که از ای وی اف نتیجه گرفتند مراکزی می رن که امار مثبت زیادی دارند مثلا ابن سینا

مثلا یزد دکتر افلاطونیان مثلا رویان

مثلا مام

مراکزی که حوزه درمانی متمرمز روی ای وی اف ولی مثلا دکتر محمدتبار یا ظهیری متخصص زنان وزایمان هستند حالا ای وی اف هم می کنند.

متوجه منظورم میشی

البته اگه اشتباه می کنم دوستان بهم بگن.

شاید لزوما نظر من درست نباشه

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم انقدر این موضوع حساس ادم نمی تونه حرف بزنه یدفعه جهت درمان یه نفر تغییر بده منم الان فقط ...

انشااله به سلامتی دوره بارداریتونو طی کنی عزیزم.درسته محمدتبار انتخاب اشتباهی بود ولی ظهیری رو خیلی تحقیق کردم بین صدری و ظهیری که فلوشیپ نازایی بودن ظهیری انتخاب کردم اخه منی گیلانم و شاغلم سخته برم تهران اینجا هم مهر هست و بیمارستان الزهرا که دولتیه از اینکه داری راهنماییم میکنی ممنونم

سلام بهارک جان فقط زیاد مصرف نکنید چون باعث مسمومیت بارداری میشه متاسفانه 

سلام عزیزم ممنونم که گفتی نه زیاد مصرف نمیکنم ماخصص تغذیه گفت روزی صد گرم مجازی مصرف کنی من هیچوقت بیشتر مصرف نمیکنم تازه هرروزم که نمیخورم 

[QUOTE=254805187]انشااله به سلامتی دوره بارداریتونو طی کنی عزیزم.درسته محمدتبار انتخاب اشتباهی بود ولی ظهیری رو خیلی مرسی عزیزم

می دونم سخته ولی به اینم فکر کن چندبار دیگه می خوای ای وی اف کنی رشت؟حالا ظهیری یا دکتر مهر افزا بهرحال درصد موفقیت شون کمه اینجوری بیشتر اذیت میشی.

بله الزهرا در جریان هستم باز اون دولتیه یه خرده منطقیه

دلی کلینیک مهر خصوصیه کم هزینه نمی گیرن

در نهایت امیدوارم هر تصمیمی که گرفتی بهترین ها برات پبش بیاد

شادی صدام کنید
سلام شبتون بخیر.من امروز ازمایش دادم روز چهارده انتقال تیتر بتام ۱۲۱۶ بود.بعد از ۴ تا سقط خیلی امیدو ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله این دفعه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش حتما برات دعا میکنم 😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
می دونی این مرکز سالانه چقدر امار انتقال مثبت داره؟تحقیق کردی در موردش؟من دکتر ظهیزی می شناسم خیلی م ...

سلام دوستان اگه منظورتون موسسه مهر رشت خانم مهر افزا جوشو دوست نداشتم 

دکتر اش خوبن ولی اینکه دکتر مشخصی نداری هر روز یکی برات تصمیم میگیره و از همه مهم تر عجولانه و برای پول فقط به فکر انتقال هستن راضی نبودم با اینکه سال 97،98 حدودا هفتاد هشتاد میلیون هزینه های دارو و درمان و انتقال سه جنین گرید آ و در نهایت منفی شدن شد 

سلام دوستان من بعد از دو روز سخت تو تهران برگشتم دکترم دارو نوشت و گفت دوم پریود ماه بعد بیا برا شروع سیکل پانکچر شوهرم ازمایش آنالیز داد گفتن با این که اسپرم داره ولی همه داغونن براش دارو نوشتن گفت اگه ماه دیگه درست شد که هیچ وگرنه از بیضه نمونه میگیریم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی این دوروز همش تو کلینیک از این ور به اون ور حالا کسی شوهرش اینجوری بوده با دارو حل شده باشه؟ داروهاش سینال اف، الکارنتین، و آهن هستن خودمم دوفاستون ،اهن ، کیوتین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
میشه کمکم کنی اگه میتونی 😔

آمار مثبت داره مانان رقیه همونجا بار پنج باردار شده 

ولی در کل زیاد وقتتو صرف اون مرکز نکن عزيزم 

من سالی که انتقال دادم بدون سونو بود همین موضوع من و دل زده کرد که چطور مرکز به اون بزرگی برای انتقال سونو نمیکنه 

انشااله به سلامتی دوره بارداریتونو طی کنی عزیزم.درسته محمدتبار انتخاب اشتباهی بود ولی ظهیری رو خیلی ...

الزهرا بهتر از مهر دوست خوبم 

مهر هزینه های گزاف و بی مورد زیاد میگیره 

الزهرا درست دولتی ولی انصاف دارن 

من تجربه کردم مهر و تو پیام قبلی گفتم 

سلام عزیزم اولی رو نمیدونم فرتیژست همون پروژسترون ه  سومی یه نوع آنتی بیوتیک ه بعدی قرص یا شربت ...

نه عزیزم بعد پانچر

مرسی که گفتی😊💋

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

البته  چون میگی سرما خوردی دوغ نخوری بهتره ولی مواد شور بجاش بخور

💋🙏 مرسی گلی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️