2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بهارک جون. فقط همین که یه موجود کوچولو داره توی دلم رشد میکنه و برام واقعا یه معجزه است منو ام ...

قطعا مطمعن باش خدا همینجور که معجزه اش رو بهت داد برا کارتم بهترین رو تو مسیرت قرار میده 

بله

می دونی این مرکز سالانه چقدر امار انتقال مثبت داره؟تحقیق کردی در موردش؟من دکتر ظهیزی می شناسم خیلی معروف

ولی به مهارت اش اطمینان داری؟

تو ای وی اف های قبلی چه داروهایی بهت داد؟

چه نکاتی گفت رعایت کنی؟

مرکز خوب بود بهت رسیدگی می کردند

همه عوامل بررسی کرد

من نمی خوام جواب این سوال ها به من بدی خودت به این سوتل ها جواب بده با دستورات دکترای دیگه که اینجا بچه ها رفتند پیشش مقایسه کن به نتایج خوبی می رسی

شادی صدام کنید
می دونی این مرکز سالانه چقدر امار انتقال مثبت داره؟تحقیق کردی در موردش؟من دکتر ظهیزی می شناسم خیلی م ...

من دکتر قبلیم محمدتبار بود دوبار پیشش سال ۹۷ ای وی اف کردم نشد دیگه بی خیال شد امسال دوباره به سرم زد مجدد امتحان کنم دکتر ظهیری ۶ ماه تحت کنترلش بود شوهرم مشکل اسپرم داره اولین سوالش ازم این بود چرا دوبار قبل منفی شدی آزمایش ایمنی واسم نوشت بعدش پردنیزولون بهم داد 

می دونی این مرکز سالانه چقدر امار انتقال مثبت داره؟تحقیق کردی در موردش؟من دکتر ظهیزی می شناسم خیلی م ...

ولی کلا اصلا چیزی نگفت چیکار کن یا نکن پرستار اونجا یه سری توضیحات داد همین

خانما من برای این سه بار انتقالی که انجام دادم یه چیز مشترک داخل همشون برام اتفاق افتاد، اینکه تقریبا روزای ۸ و ۹ انتقال، ورودی واژن که می خواستم شیاف بزارم خیلی تنگ و عجیب می شد و داخل واژن سرد بود طوری که سرما رو با انگشتم احساس می کردم کامل

شما ها تجربه ای از این بابت دارین؟ این همون سردیه رحم هست که میگن؟

دارو هم بعد پانکچر آزیترومایسین داد تا روز انتقال بعد انتقال هم روزی دوتا آمپول پروژسترون و فولیک اسید روزی یه دونه یک هفته بعد انتقال هم دوباره پردنیزولون

یعنی همون ۴ تا صبح ۴ تا شب درسته؟

اگه قبلا روزی 2 تا صبح، دوتا شب می خوردی الان 4تا صبح، 4 تا شب بخور. یعنی براساس قبل فقط تعداد قرصات دوبرابر کن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌