2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
من توی دانشگاه کار میکردم که دانشگاه هم هزارتا قانون و راه فرار داره، کسی نمیتونه از دانشگاه شکایت ک ...

چقدر بی انصافن چون ی سال باید پول بارسل بدن 

باز اینجا ادماش خیلی منصف و خوبن حتی تو بارداری هم ما داشتیم استخدام کردن طرف چند ماه اومده رفته بارسل 

حالا برا تو مهم بچه اس ان شالله صحیح و سالم و به موقع بیاد بغلت ی کم که بزرگ شد رفت مهد کار زیاده 

سلام شبتون بخیر.من امروز ازمایش دادم روز چهارده انتقال تیتر بتام ۱۲۱۶ بود.بعد از ۴ تا سقط خیلی امیدو ...

سلام شادی جان، خداروشکر خیلی برات خوشحالم ، حتما تا اخرش همینطور خوب و محکم جلو برو نتیجشم ی نی نی خوشگل و سالم میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همه چی اوکی بود نشده برام سواله یعنی رحمم مشکل داره

خودت رو با فکر و خیال اذیت نکن، واقعا برای بارداری هزارتا علت کنار هم قرار میگیرند تا جور بشه و بالای همه علتها، خواست و مصلحت خداست که حتما بهترین رو برای بنده اش میخواد. ان شااله که خودش دلت رو به زودی شاد میکنه.

دقیقاااا

راه حلش چی میتونه باشه😭 من به هیچکس نمیگفتم آی وی اف میکنم، حالا این شکم هی میاد جلو و هر چی هم میپوشونمش بقیه همش میپرسن بارداری. نمیدونم واقعا باید چطوری این شکمو آب کرد.اولین بار که دارو برا آی یو آی گرفتم دکتر متفورمین هم بهم داد این بخاطر همین موضوع بوده؟ چون چندجا خوندم برا جلوگیری از چاقی هست. ولی برای آی وی اف دیگه ندادن.

چقدر بی انصافن چون ی سال باید پول بارسل بدن  باز اینجا ادماش خیلی منصف و خوبن حتی تو بارداری ه ...

ممنون بهارک جون. فقط همین که یه موجود کوچولو داره توی دلم رشد میکنه و برام واقعا یه معجزه است منو امیدوار و آروم  نگه داشته. وگرنه ته دلم ناراحتم از اینکه کارم رو از دست دادم. خدا خودش شاهده چقدر تلاش کردم که یه کار خوب پیدا کنم. الان هم همش میگم حکمت خودش رو شکر، حتما یه چیز بهتر برام درنظر گرفته و همین جمله ارومم میکنه.

دوستای گلم من قرص استرادیول والرلت ۲ میلی گرم می خوردم الان تموم کردم

داروخونه شهرمون از این قرص ۱ میلی گرم اش داره

زنگ زدم ماما میگه  در مجموع باید روزی ۸ مبلی گرم استرادیول بخوری

یعنی الان من ۴ تا قرص صبح بخورم ۴ تا قرص شب؟

شادی صدام کنید
دوستای گلم من قرص استرادیول والرلت ۲ میلی گرم می خوردم الان تموم کردم داروخونه شهرمون از این قرص ۱ ...

آره دیگه. اگه 2 میلی گیرت نیومد به جای هر قرص 2 میلی  می تونی  2 تا  یه میلی گرمی بخوری. برای ساروگیتم همین جور بود دکتر اینجوری بهش گفته بود

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
منم که بار سوم منفی شد دکتر تصمیم گرفته توی رحم و بررسی کنه تا حالا هیستروسکوپی نکردی؟

بله شدم ‌الان به دکترم گفتم دوباره هیسترو بشم میگه نیاز نیست همون یه بار کافیه