2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
من بار سومه😔 خیلی خستم از این پروسه واقعا نمی دونم اگر نگرفت چی کار کنم بعدش دو بار انتقال منفی دا ...

عزیزم خدا بزرگه

ایشالا اینبار جنینت گرفته از الان نامید نشو لطفا

کی باید آزمایش خون بدی؟

راستی کدوم شهر و مرکز رفتی ؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عزیزم خدا بزرگه ایشالا اینبار جنینت گرفته از الان نامید نشو لطفا کی باید آزمایش خون بدی؟ راستی کد ...

امید به خدا دوتامون مثبت بشیم

دوشنبه باید برم آزمایش خون بدم میشه روز ۱۶ام

من اهوازم مرکز مهزیار انجام دادم. شما کجایین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزدلم من خودم نبودم یه فامیل  خیلی نزدیک  بود که‌متاسفانه سقط شده 😔

ای وای واقعا ناراحت شدم ، ولی اگر مشکلی نداشته باشن حتما بعد از حداقل دو دوره پریودی با تقویت کردن حتما باز باردار میشن اصلا نگران نباشین.امیدشون به خدا باشه💞

خداروشكر كه همسرتون بهتر شدن  تا سه ماه اقدام ميكنم نشد ميرم اي وي اف  دلم داره ميتركه ا ...

آخی عزیزم، همه درکت میکنیم ناراحت نباش گلم خدا بزرگه حتما به ما هم نگاه میکنه ، فقط امیدتو از دست نده و هرکاری که برا تقویت خودت و همسرت نیازه انجام بده، کلا امثال ما تمام زندگیمون درجهت بچه دار شدنه. خوابیدنمون خوردنمون ،مسافرتمون ،من حتی لباسم میخرم میگم اگر باردار بشم میتونم اینو بپوشم 😂 خیلی ها میگن بی خیال باش تا بشه به حرف راحته ولی به فکر و عمل برای ما راحت نیست. من اگر تو طول روز هم فراموشش کنم حتما شب خواب بچه میبینم. هرچند اینقدر خودمو مشغول کردم ولی بازم فایده ای نداره.😉 فقط خدا خودش بهمون کمک کنه.

امید به خدا دوتامون مثبت بشیم دوشنبه باید برم آزمایش خون بدم میشه روز ۱۶ام من اهوازم مرکز مهزیار ا ...

یعنی شما 16 روز بعد انتقال آزمایش می دین ...ایشالا که مثبت میشه

مال من میشه 14 روز بعد

من تهرانم و در بیمارستان بهمن انجام دادم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
من بار سومه😔 خیلی خستم از این پروسه واقعا نمی دونم اگر نگرفت چی کار کنم بعدش دو بار انتقال منفی دا ...

سلام دوست عزیز، امیدوارم که اینبار حتما مثبت بشی، شما هیسترو رو با بیهوشی براتون انجام دادن؟هزینش چقدر شد براتون؟

من یه سقط ۲ بار منفی داشتم پیشش اتفاقا میخوام عوض کنم چون می‌بینید که اصلا هیچ توضیحی نمیده شما در چ ...

من هم ٣ بار منفي شدم .با پاكروش و بعد رزاقي.الان با عارفي شروع كردم.بقيه دكتر ها هم خيلي توضيح خاصي نميدن .ولي من ترجيح دادم شانسم رو با دكتر هاي ديگه امتحان كنم.دكتر پاكروش دكتر خوبي هستن.ولي بعضي كارهايي كه انجام ميدن تحقيقاتي هست و اثبات شده نيست.از طرفي اگر ٣ بار با ايشون جواب نگرفتيد بهتره از دانش و تجربه دكتر ديگري استفاده كنيد

اينكه بعد از منفي شدن ميگن هر چي دفع كردي رو بديد آزمايش براي اينه كه چند فاكتور ايمني رو در بافت رحم چك كنن ببينن آيا رحم جنين رو پس زده يا خير .ولي اين موضوع اثبات شده نيست.

بهتره كه چند ماه بعد از سقط با آزمايش خون مفصل فاكتورهاي ايمني بررسي بشه.دكتر پاكروش به ايمني خيلي اعتقاد نداره و سرم آي وي آي جي نميده .

یعنی شما 16 روز بعد انتقال آزمایش می دین ...ایشالا که مثبت میشه مال من میشه 14 روز بعد من تهرانم و ...

آره عزیزم به من گفتن روز ۱۶ام برم آزمایش

من دارم فک می کنم اگر نگیره این دفعه بیام تهران شاید جایی باشه کار دیگه ای انجام بدن، گرچه داخل اهواز این دکتر از همه بهتره ولی دیگه نمی دونم چی کار کنم

البته که انشاالله نیازی نباشه

سلام دوست عزیز، امیدوارم که اینبار حتما مثبت بشی، شما هیسترو رو با بیهوشی براتون انجام دادن؟هزینش چق ...

ممنون عزیزم

بله با بیهوشی انجام دادن خیلی هم زمان نبرد، فک کنم ۲۰ دقیقه این حدودا

تقریبا ۴۸۰۰ شد هزینه ی عمل

آخی عزیزم، همه درکت میکنیم ناراحت نباش گلم خدا بزرگه حتما به ما هم نگاه میکنه ، فقط امیدتو از دست ند ...

چقدر مثل هميم 

مشهد رفتم لباس خريدم براش كربلا رفتم خريدم 

شب خواب ميبينم طول روز تو فكرشم 

بعد هر تزريق و قرص جدا از درد تو فكرم 

ميگن هر چي بيخيال باشي جواب ميگيري ولي جاي من نيستن و اميدوارم نباشن 

تو جمع همش اسم ميبرن ب فلاني هم بده 

يا كي بعد شما ازدواج كرد بچه دار شد 

حرف ها ادمو ميكشه 

من الان ی هفتس رفتم تو پنج ماه ۳ کیلو اضافه کردم ینی زباده ؟  خب شکمم بزرگ شده

ببین دکترا با توجه به وزن قبل بارداری میگن 

سه کیلو هم تا پنج ماه زیاد نیس فقط باید تو ماههای اینده بیشتر مواظب باشی 

سلام من آخرای آبان زایمان دارم مامانم اینا در جریان اینکه ای وی اف کردم نیستن از الان استرس گرفتم که ...

سلام عزیزم سلامتی الان چند هفته ای؟ منم همین مشکل دارم فک کنم قبلش باید بهشون بگیم نیان بپرسن.من اون دفعه بخاطر انقباض و لکه بینی رفتم بیمارستان  ماما باتلفن اومده بالا سرم بلند بلند می‌پرسه دکترت میگه آی وی  افی.شانس اون روز کسی باهام‌ نبود.ولی روز زایمان نمیشه که...دوست ندارم کسی بدونه.

الان تو نت میخوندم درمان با استروژن پرولاکتین رو بالا میبره. استرادیول هم استروژنه دیگه نه؟ امکان دا ...

بله استرادیول همون استروژن هستش .اا نمیدونستم .خوب میخوای به دکتر بگین تا دوباره براتون بتویسه تا خیالتون راحت بشه .یکسری شرایط داره که دو سه ساعت از زمان خواب گذشته باشه پیاده روی تند نداشته باشین و ...

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...