2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ببخشید میدونم ناراحت کننده اس برات ولی میتونم بپرسم چرا تو ۱۶هفته جنین ات رو از دست دادی؟؟

عزیزم دلیلش مشخص نشد متاسفانه لک بینی و خونریزی کردم با شیاف و امپول و استراحت مطلق کنترل شد ولی یهو یه روز صبح با درد خیلی شدید و خونریزی شدید متاسفانه سقط شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله خدا بهمون نگاه کنه دوباره نی نی بهمون بده من بخاطر کورتاژ یا سقطه نمیدونم از همون روز سردر ...

بدنت ضعیف شده چندهفته بودی؟

بنظر از اعصابه بیشتر ادم بسخلی بارداربشه ازدستش بده خیلی روحیه ش داغون میشه.من اون هفته همش بغض داشتم بچم اگه مونده بود الان بغلم بود😔

یا رب العالمین
عزیزم دلیلش مشخص نشد متاسفانه لک بینی و خونریزی کردم با شیاف و امپول و استراحت مطلق کنترل شد ولی یهو ...

انشاللله جاش بزودی برات سبز بشه.

شاید جفت کنده شده اینجوری که میگی یهویی شده

یا رب العالمین
بدنت ضعیف شده چندهفته بودی؟ بنظر از اعصابه بیشتر ادم بسخلی بارداربشه ازدستش بده خیلی روحیه ش داغون ...

هشت هفته و پنج روز ولی من 12هفته فهمیدم اره بخدا بزور خودمو سر پا کردم میگم غصه بخوری گریه بکنی مگه بر میگرده الان تسلیم نشو دنبال راه حل باش ولی از درونم داغونم بخدا خدا خودش میدونه که من چی کشیدم 😞 بیشتر دردش از پا درم اورد همه درد میکشیدن برا جوجه من برا سقط خوشحال بودم براشون ولی بد دلم سوخت برا خودم 😭

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

سلام من آخرای آبان زایمان دارم مامانم اینا در جریان اینکه ای وی اف کردم نیستن از الان استرس گرفتم که نکنه روز زایمان تو بیمارستان متوجه شن

خانومایی که زایمان کردین آیا تو بیمارستان چیزی میگن که همراه متوجه بشه؟ممنونم از جوابتون 

هشت هفته و پنج روز ولی من 12هفته فهمیدم اره بخدا بزور خودمو سر پا کردم میگم غصه بخوری گریه بکنی مگه ...

چندبار ای وی اف کرده بودی؟

درد روحیش ادمو داغون میکنه جسمی که همون روز تموم میشه.سردردات هم بنظرم ازهمونه خودتوسرگرم کن که درگیر بشی کمتر بهش فکرکنی

یا رب العالمین
هشت هفته و پنج روز ولی من 12هفته فهمیدم اره بخدا بزور خودمو سر پا کردم میگم غصه بخوری گریه بکنی مگه ...

وااای عزیزم چی شده باردار بودی چه اتفاقی واست افتاده 😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چندبار ای وی اف کرده بودی؟ درد روحیش ادمو داغون میکنه جسمی که همون روز تموم میشه.سردردات هم بنظرم ا ...

یک بار 

و فقط یک جنین برام شد همونو انتقال دادام که نموند کاش حداقل جنین داشتم البته خدا اینطوری خواسته توکل بخودش انشاءالله خدا کمکم کنه و از اول شروع کنم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها