2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
یک بار  و فقط یک جنین برام شد همونو انتقال دادام که نموند کاش حداقل جنین داشتم البته خدا اینطو ...

عزیزم میشه بگی چرا سقط میخای بکنی؟ ایشالا سری بعدی پانکچر کنی کلی جنین با کیفیت واست تشکیل بشه . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که لکه بینی و یا هماتوم دارین من ی خانمی مسنی همسایمونه وقتی دید دارم اهسته راه میرم گفت چی شده گفتم هماتوم دارم و باردارم و خونریزی کردم بهم توصیه کرد اووکادو روزی یکی بخورم با آناناس تازه منم از همون روز خوردم و هفته بعدش دکتر گفت تقریبا هماتومت از بین رفته حالا نمیدونم واقعا موثر بوده یا نه گفتم به شماها هم تجربه ام رو بگم میگفت اووکادو برا نقویت رحمت خوبه آناناس تازه هم باعث بهبود زخم میشه هماتومم ی نوع زخمه 

اونجا چجوره؟دکاراش خوبن؟خصوصیه یادولتی؟ من بارچهارممه 

نه دولتیه اونجا بیای همه چی بهت توضیح میدن صبح زود ساعت هفت دیگه اونجا باش نوبت بگیر کاراتو انجام میدن عزیزم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم میشه بگی چرا سقط میخای بکنی؟ ایشالا سری بعدی پانکچر کنی کلی جنین با کیفیت واست تشکیل بشه .&nbs ...

عزیزم خودش سقط شد بخاطر هماتوم 

انشاءالله عزیزم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
یک بار  و فقط یک جنین برام شد همونو انتقال دادام که نموند کاش حداقل جنین داشتم البته خدا اینطو ...

عزیزم میشه بگی چرا سقط میخای بکنی؟ ایشالا سری بعدی پانکچر کنی کلی جنین با کیفیت واست تشکیل بشه . 

پیامتونو دیدم که خداروشکر مثبت شدین، اینجا وقتی میبینم یکی مثبت شده انگار خودم مثبت شدم و کلی انرژی ...

چقد سختی کشیدین. منم دوبار خارج رحمی داشتم و دو تا پانکچر و  انتقال منفی.

ان شاالله خییییلی زود بدون نیاز ب درمان نی نی دار بشید و بمونه براتون. و خستگی و تلخی این روزا از یادتون بره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چی بگم عزیزم حالو روز خوبی ندارم ولی بازم تسلیم نشدم هی ب خودم میگم نکنه خراب خوابیدم  نکنه ب ش ...

آفرین عزیزم تسلیم نشو . ولی تورو خدا خودتو سرزنش نکن این خیلی بدتره. تو هیچ تقصیری نداشتی تمام تلاشتم کردی. پس به هیچ وجه اجازه نده این افکار دایم بهت هجوم بیارن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هایی که لکه بینی و یا هماتوم دارین من ی خانمی مسنی همسایمونه وقتی دید دارم اهسته راه میرم گفت چی ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 😍 من بخاطر لکه و ترشح که داشتم دکتر بهم گفت هفته ی دیگه بازم سونو بدم خدای نکرده اتفاقی نیوفتاده باشه😥 ۲۰ تا هم هپارین داده بزنم میگفت چون استرادیول زیاد میخورم بهتره بزنم دیگه نمیدونم خوبه یانه هپارین . عزیزم میگم شیر خوردن خوبه تو بارداری من دوس دارم روزی یه لیوان بخورم زیتون چی خوبه؟؟ یادم رفت از دکترم بپرسم

بچه ها شوهرم ازو اسپرمه دکترش براش دارو نوشت گفته سه ماه دیگه بیا برا تسه  ولی هیچ اسپرمی ندار ...

هیوا جان ویتامین ای و سلنیوم رو حتما اگه نداشتن بخورن . غیر اینا همسر من اسپریژن داشت، کوآلی فول  ، فرتومن، اندروهیل الکارنتین. اینا یادمه حرکتش خیلی تفاوتی نداشت ولی مورفولوژیش از ۳ شد ۵

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 😍 من بخاطر لکه و ترشح که داشتم دکتر بهم گفت هفته ی دیگه بازم سونو بدم خد ...

خداروشکر خوبیم من این هفته هماتومم از بین رفته بود و دکتر گفت فقط دو هفته دیگه برم ی چکاپ و سونوی بعدی هم که ان تی میشه اره  هم شیر خوبه هم زیتون من هر دوش رو میخورم اره استرادیول میگن زیادش خون رو غلیظ میکنه برا من هفته قبل کلا قطع کرد شیافمم نصف کرد و گفت پنج شنبه دیگه میرم اگه همه چی اکی باشه شیافم قطع میکنه 

نگران مباش ان شالله همه چی اکیه 

به نظرم خیلی خوبه که ادم وقتی لکه بینی داره مرتب سونو بره هم برا ارامش خودمون بهتره هم مطمعن میشیم جنین خوبه 

حتی من از دکتر پرسیدم گفتم برا جنین ضرر نداره گفت هیچ ضرری نداره

اره از بعضی بچه ها گرفتم ی سریع دستور طب سنتی ولی میترسم بهش اسیب برسه 

ببین دستورای طب سنتی رو حتما قبلش مزاج شناسی بشین بعد. مث تورک آنا ک میگف همسرشون طبعش گرم بوده و ایشونم کلی گرمی دادن بهش و زده بدتر کرده. 

من همسرم طبعش سرد بود ولی با این وجود این دفعه دکتر بشدت گرمیجات رو ممنوع کرد نمیدونم چرا. هر چند میگم حرکتش فرقی نکرد ولی مورفولوژیش بالاتر رفت.

هر شبم ۱۰ تا بادوم درختی گفته بود بخوره

خداروشکر خوبیم من این هفته هماتومم از بین رفته بود و دکتر گفت فقط دو هفته دیگه برم ی چکاپ و سونوی بع ...

اره عزیزم من سر دخترم خیلی استرس داشتم زیاد سونو رفتم ایناهم که دوقلو هستن باید زود به زود چک بشن . روزی ۴ تا میخورم ۲ میلی دکتر گفت خیلی زیاده به نظرم ۲۰ تا هپارین تو ۲۰ روز بزن حالا موندم چکار کنم چون دکتر مرکز از اول بهم نداد گفت نیاز نیست ولی مال وقتیه که هنوز معلوم نبود دوقلو هست . دیگه دکتر مرکز هم جوابگو نیست شهر خودم تشکیل پرونده دادم مجبورم به همین دکتر اعتماد کنم گفت اینارو بزن هفته دیگه هم سونو بده اگه همه چی اوکی بود شروع میکنم به کم کردن استرادیول