2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ممنون عزیزم من تهران نیستم اگر نوشت مجبورم بیام، ولی دکترم گفت پرگووریس برات دوزش بالاست و سینال بهت ...

نمیدونم والا ولی دکتر من برعکس اینو بهم گفتن

گفتن با گونال یا پرگووریس ۵ تا تخمکم داشته باشی هر ۵ تاش با کیفیت و جنین میشن ...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه اگه اینطوره پس سعی کن همیشه آروغش و بگیری ، بچه من وقتی حین شیرخوردن میخوابه هرکار میکنم آروغ ن ...

ای جانم این کی میگه من 9ماه اذیتش نکردم الان تلافیش دربیارم،😁

سلام دویت عزیز، روش شانگهای رو میشه ی خلاصه ای ازش بگین؟ ممنو میشم

سلام 

روش‌شانگهای پانکچر دو‌مرحله ای هست ، یعنی دو بار پشت سر هم‌ پانکچر میشی و‌ توی هر دو‌مرحله دوز داروها کم‌هست البته مرحله دوم‌نسبت به مرحله اول دوزش زیادتر هست اینجوری تعداد تخمک‌و‌کفیت بالا میره برای اونایی که ذخیره پایین تر دارن مناسبه این روش و اون‌کسهایی که بدنشون ‌به دوز بالای دارو‌ و پانکچر معمولی جواب نداده 

البته هزینه پانکچر رو‌هم‌ دو بار باید بدی و اینکه هر دکتری نمیتونه انجام بده بعضیاشونم الکی میکن بلدیم‌و‌بلد نیستن اینکه بدونن چه شکلی باید دارو ‌بدن مهمه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چقدر داستانمون نزدیک به هم هست، هنوز ادامه تاپیک هاتون رو نخوندم ولی امیدوارم که همه چیزتون خوب پیش ...

امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد 

مراحلش بستگی به دکترتون داره بعضی ها خودشون مورد اهدایی پیدا می کنند به دکتر معرفی می کنند خوب از نزدیکان خودتون بلشه وقبول کنه این کار انجام بده در هزینه هاتون صرفه جویی میشه.مرکز مام که من ما رفتیم خود مرکز همه کاراش می کنه خودشون مشخصات ما گرفتند مورد اهدایی مناسب انتخاب کردند پانکچر شد ما ندیدیمش اصلا یه سری برگه امضا کردیم ویه روزم زنگ زدند رفتیم کارت جنین گرفتیم

هزینه اش باز بستگی داره کجا انجام بدین الان مراکز دولتی هم ای وی اف انجام میدن پرس وجو کنید نگران نباش شما یه دکتر خوب پیدا کنید هزینه اشم جور میشه پول کار خیر خدا می رسونه

شادی صدام کنید
امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد  مراحلش بستگی به دکترتون داره بعضی ها خودشون مورد اهدایی پی ...

پیام ات خوندم نوشته بودی سه بار ای وی اف کردی درسته که بار اول مثبت شدی ولی سقط شده درسته؟

عزیزم منم بار آخر که سقط کردم دکترم پیشنهاد ای وی اف با تخمک اهدایی داد.همسرم می گفت ای وی اف کنیم ولی با تخمک خودم

دکترم زیر بار نرفت گفت ریسک چون حتی اگه انتقال مثبت بشه بازم جنین رشد نمی کنه.دیگه همسرم پذیرفت

شادی صدام کنید
پیش دکتر مشایخی عالیه یعنی اگه دوباره بخوام برم دوباره میرم پیش ایشون یخورده بداخلاقه ولی کارش حرف ن ...

سلام عزیزم شما سیکل طبیعی انتقال دادی؟

اگه اره چجوری بود؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...