2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست

سلام دوستان

من دو دوره تزریق کردم 

و الان  سرم ivig ۴ عدد آلمانی موجود دارم 

هر عدد ۲ میلیون 

۵ گرمی

تاریخ تا ۲۰۲۵

اگر کسی میدونین که برای قبل انتقال یا بارداری نیاز داره اطلاع بدین

خدا رو شکر ویار خیلی بده ک نداشتی

از یه لحاظم خوبه داشته باشی کم غذا و چیز میخوری الکی وزنت بالا نمیره من الان سریع فک میکنم ۵ ماهمه احساس نفس تنگی میکنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا کسی اینجا کلینیک رویان یا بهمن میره یا قبلا رفته اطلاعاتی داره؟

سلام عزیزم،من درمانم تو رویانه،پارسال یه انتقال فرش داشتم که منفی شد امسال دوباره باید برم تو سیکل پانکچر و تشکیل جنین،سوالی داری درخدمتم بابت مرکز رویان

حرم حضرت معصومه به یاد همه دوستانم انشالله به حق حضرت معصومه همه خانمهای باردار صحیح و سالم بچشون بغ ...

مرسی عزیزم زیارتت قبول باشه تشکر که به فکرمون بودی🥰🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دخترا کسی اینجا کلینیک رویان یا بهمن میره یا قبلا رفته اطلاعاتی داره؟

سلام عزيزم 

من رویان بودم که خدا روشکر بعد از سه مرکز خصوصی تو رویان با دکتر مصطفایی جواب گرفتم و مثبت شدم 

خیلی از کاربرا رویان بودن که زایمان کردن

جنین شناسی رویان خیلی خوبه 

و خیلی ها هم الان تحت نظر رویان هستن 

ممنون عزیزم توهم همینطور 😍

سلام عزيزم خانمی 31 تو 15 هفته خوبه به شرطی که پایین نیاد تو انومالی مجددا اندازه میگیرن زیر سی بود دکتر احتمالا سرکلاژ میکنه 

تا جایی که یادمه گفتید سرکار میرید و... 

باید بیشتر استراحت کنید 

سونو واژینال هم شدی یعنی دقیق بوده بیشتر مراقب باشید 

حرم حضرت معصومه به یاد همه دوستانم انشالله به حق حضرت معصومه همه خانمهای باردار صحیح و سالم بچشون بغ ...

سلام سحر بانو جانم زیارت قبول 

ممنونم گلم که به یادمون بودی 

خدا رو قشم میدم به بزرگی و جلالش انشاالله هر چه زودتر خودت هم مادر بشی و به جمع ما بپیوندی آمین یا رب العالمین 

کلی نوشتم ارسال نشد تیکه تیکه می نویسم متولد ۶۸ عزیزم هر بار باداری نهایتا ماه سوم اقدام بادار می ...

سلام عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل شما بود طبیعی باردار میشدم ولی یا قلب تشکیل نمیشد یا بعد از تشکیل قلب توی۸ هفته دیگه رشد نمیکرد ولی خداروشکر با تخمک اهدایی نتیجه گرفتم شما هم خیالتون راحت اینسری همه چی خوب پیش میره

سلام عزیزم،من درمانم تو رویانه،پارسال یه انتقال فرش داشتم که منفی شد امسال دوباره باید برم تو سیکل پ ...

سلام دوست عزیز بابت انتقال منفی متاسفم ولی مگر فقط یه بسته داشتید که باید دوباره پانکچر شی؟

روند کاری اونجا چجوری هست مثلا من میتونم فقط بگم میخوام با دکتر معینی ویزیت شم یا نه خودشون میگن؟

دکتر ها چجوری هستن خوبن بررسی میکنن منفی میشی

آخه من دو انتقال منفی یه سقط دارم؟

بعد هزینه ها چجوری هست مثلا الان پانکچر چقدر میشه؟

ممنون

سلام عزيزم  من رویان بودم که خدا روشکر بعد از سه مرکز خصوصی تو رویان با دکتر مصطفایی جواب گرفت ...

خداروشکر نتیجه گرفتید

کدوم مراکز رفتید

راستش من بین رویان و بهمن موندم کدوم برم؟

فردا نوبت عمل دارم برای پانچر

و پری روز که سونو شدم گفت هایپری 

دیروز بعد تزریق

Cinnafact

Decapeptyi

این دوتا امپول عطسه ابریزش بینی گرفتم

فکر کردم الرژیه :/

صبح ک بیدار شدم دیدم حالم خیلی بد تر شده رفتم بهداشت محل گفت علایمت مثل امیکرونه😵‍💫😵‍💫

من چه غلطی کنم حالا

دارو هم نداد گفت تداخل دارویی میشه

فردا صبح هم عمل دارم😭😭😭😭

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️