2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
بله عزیزم سه تا بود کردش دوتا بعدم قطع کرد 

منم فردا نوبت دکتر دارم اون هفته گفت ۴ خیلی زیاده میخوری احتمالا میگه کم کم قط کنم من کمی سردرد دارم شاید مال استرادیول هست یا پروزسترون . من خیلی استرس دارم بعصی روزا همش فکرم درگیر میشه بارداری دوقلویی واقعا سخته 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریدشونو نگفت،گفت تو کارت نوشتن،انشاالله گریدشونم خوب باشه،عزیزم مرسی از دعای قشنگت از دیشب خیلی دلگ ...

ان شاالله ماهه دیگه میری انتقال میدی میاریشون خونه با توکل ب خدا پیش برو ان شاالله که مادر شی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم منم رفتم سونو دوتا کیسه و زرده بود اما سایز کیسه‌ها با هم فرق داره،واسه شمام اینطور بود؟ جنین ...

به سلامتی عزیزم پس دوقلو داری 😍 

چن هفته رفتی ؟ کجا رفتی سونو ؟ دستگاه سونوش داپلر بود ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم فردا نوبت دکتر دارم اون هفته گفت ۴ خیلی زیاده میخوری احتمالا میگه کم کم قط کنم من کمی سردرد دارم ...

احتمالا کم کنه سر درد هم ب بارداری مرتبطه مخصوصا ک دوقلوعه سطح پروژسترونت بالا رفته ب خاطر اونه کم کم خوب میشه تازه اولاشی 😜

به سلامتی عزیزم پس دوقلو داری 😍  چن هفته رفتی ؟ کجا رفتی سونو ؟ دستگاه سونوش داپلر بود ؟  ...

ممنونم عزیزم،اره دوقلو😍اما اندازه ساک با هم فرق داشت این نگرانم کرده

اره داپلر بود

سایز کیسه های شما با هم یکیه؟

عزیزم منم رفتم سونو دوتا کیسه و زرده بود اما سایز کیسه‌ها با هم فرق داره،واسه شمام اینطور بود؟ جنین ...

ای جان عزیزم ب سلامتیو دلخوش  نگران نباش الان خیلی کوچیکن منکه سونو اولی اصلا یکیشونو ندیدن 

ممنونم عزیزم،اره دوقلو😍اما اندازه ساک با هم فرق داشت این نگرانم کرده اره داپلر بود سایز کیسه های ...

عزیزم من یکی دارم 

ولی نگران نباش اصلا 

اینجا چن تا از بچه ها بودن سونو ساک رفتن فقط ی ساک بود سونو قلب رفتن گفتن دوتاست 

ینی با این اختلاف ساک ها تشکیل شدن و بارداری نرمالی داشتن یادمه کاربر دارچین اینطور بود الان ماشالا دختراش یه سالشون هست 

خداروشکر غزیزم 😍😍😍  حس حباب و نبض دارم ولی خیلی نمیتونم تشخیص بدم 🥲 بعد اینکه حس میک ...

بچه ها کسی میتونه برا طول سرویکس راهنمایی کنه ؟ ۳۱ برا ۱۵ هفته خوبه ؟