2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
من دیروز سنو شدم گفت هایپری ولی نگفت ابعادشون چقدره بالغ شدن یانه😭 سه شنبه ام وقت پانچر داد

اها تو پانکچر داده؟ 

فک کنم همون آمپولای ازادسازین که قبل پانکچر تو ساعت مشخص باید بزنی 

برا من واریوپپتیل بود 

به سلامتی غزیزم توکل به خدا 

حتما تخمکات خوب بوده که گفته هایپری

دیگه طبق همون بالغ شدنشون تایم پانکچر میده عزیزم 

ایشالا که تخمک و جنینای عالی برات تشکیل میشه

بعد پانکچر پروتئین خوب بخور و دوغ شور 

کدوم مرکزی ؟ 

من مام بودم منم فولیکولام زیاد بود 

ولی اونجا نمیذارن کسی هایپر بشه 

از فبل پانکچر قرص کابرگولین  بهم داد اون خیلی موثر بود برا درد بعد پانکچرم 

به تو هم میده حتما  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی و به سلامت درونه هاتو بغل بگیری 😍😍🤲🤲🤲

مرسی عزیزم همچنین خودت و نی نی گلت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها تو پانکچر داده؟  فک کنم همون آمپولای ازادسازین که قبل پانکچر تو ساعت مشخص باید بزنی  ...

من ابن سینام پیش انصاری پور

گلی من تا اون امپول هارو زدم بینیم کیپ شد همشم عطسه میکنم 

نمیدونم عوارض امپوله یا دارم سرما میخورم🥲🥲

ممنونم از اطلاعات خوبت حتما بعد عمل انجام میدم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اها تو پانکچر داده؟  فک کنم همون آمپولای ازادسازین که قبل پانکچر تو ساعت مشخص باید بزنی  ...

راستی به منم یکی از امپولام همین ک به شما داده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ابن سینام پیش انصاری پور گلی من تا اون امپول هارو زدم بینیم کیپ شد همشم عطسه میکنم  نمیدون ...

نمیدونم راستش آلرژی میاره یا نه ..

انصاری پور هم دکتر خوبیه ایشالا به زودی میری انتقال دامنت سبز میشه عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
به سلامتی از کلینیک نیکان راضی هستید؟ دکترتون چطور؟

سلامت باشی عزیزم،دکترم هم از نظر اخلاقی خوبه هم با حوصله س و وقت میذاره خودش سونو داره تو مطب و ازین بابت خیالت راحته میتونی پیجشو تو اینستا ببینی کسایی که پیشش نتیجه دیدن و باردار شدن ویدیوهاشونو گذاشته،من که هنوز تحت درمانم ولی تا اینجای کار ازش راضیم،کلینیک نیکانم خیلی خوب بود من هم اونجا آی یو آی کردم هم پانکچر شدم،از هر لحاظ خوبه و پرسنل و امکانات خوبی داره،تا اینجا که راضیم امیدوارم انتقالمم خوب پیش بره

نمیدونم راستش آلرژی میاره یا نه .. انصاری پور هم دکتر خوبیه ایشالا به زودی میری انتقال دامنت سبز می ...

ممنون قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اول اینکه متاسفم امیدوارم خیلی زود به بهترین شکل ممکن دلت شاد باشه .من باداری دوم هفت هفته با ...

سلام عزیزم اره منم قرص دادان و با دردای در حد مرگ سقط شد ولی بقایاش مونده بود که کورتاژ کردم الان تخمدان چپم خیلی درد میکنه با خودم میگم اینا که رضایت داشتن که تخمدان و اینا طوریش شد ما راضیم نکنه تخمدانمو زده داغون کرده و الان لحظه شماری میکنم یک هفته بگذره برم سونو 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام عزیزم اره منم قرص دادان و با دردای در حد مرگ سقط شد ولی بقایاش مونده بود که کورتاژ کردم الان تخ ...

متاسفم عزیزم خدا بهت آرامش بده الان صفحات قبلو‌خوندم 

الهی به زودی جاش به وجود فرزندانی سالم و‌صالح سبز بشه 

سردی نخور تا یه مدت بذار رحمت گرم بمونه

متاسفم عزیزم خدا بهت آرامش بده الان صفحات قبلو‌خوندم  الهی به زودی جاش به وجود فرزندانی سالم و ...

چی بگم گلم مث اینکه دلخوشیم عرش کوتاه بود ولی میگم قطعا حکمت داره دیگه توکل بخدا 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها