2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ااا چقدر ناراحت شوم بازم کنسل شدین اینسری با چه قرصی کنسل شد؟ پیاده روی و لوبیا سبز و ... هم داشتین

عزیزم سیکل نچرال که لترزول و آمپول hmg داشتم و ضخامتم بالا نرفت . پیاده روی هم  داشتم

میترسم با هیچ روشی ضخامتم بالا نره😢

سری قبل استرادیول و لوبیا سبز و پیاده روی داشتم که ضخامتم بالا نرفت

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی از پاسخ‌گویی عزیزم آخه من پنج روز پیش پاک شدم .بخدا خیلی خسته شدم خیلی .نمیدونم چه کار کنم.😞😞 ...

دور از جونت این چه حرفیه .از این حرفای بد دیگه نزن ..هممون توی یه برهه ای دچار یاس و ناامیدی میشیم ولی باید قوی باشیم .ان شاالله خدا بزودی نتیجه زحماتمون رو میده 🤲🌷درست میشه این داروها هورمونی هست و برای هر کسی ممکنه اینجوری پیش بیاد ان شاالله بزودی نتیجه میگیری .پچ استرادیول و مصرف همزمان استرادیول و استرومارین یا پی ار پی .اینا هم موثر هستن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیکل نچرال که لترزول و آمپول hmg داشتم و ضخامتم بالا نرفت  میترسم با هیچ روشی ضخامتم بال ...

اهان اینسری سیکل نچرال بودی .نه بابا این چه حرفیه ان شاالله میره .پی ار پی امتحان نکردی ؟ هیسترو نشدی ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم سیکل نچرال که لترزول و آمپول hmg داشتم و ضخامتم بالا نرفت . پیاده روی هم  داشتم میترسم ب ...

استرادیول خارجی بگیر اون بهتر تاثیر میزاره .ترکیب استرادیول و استرومارینم خوب برای بالا بردن ضخامت .به من اینو داده بود 

عزیزم سیکل نچرال که لترزول و آمپول hmg داشتم و ضخامتم بالا نرفت . پیاده روی هم  داشتم میترسم ب ...

از الان ال آرژنینم بگیر بخور اینم خیلی برای بالابردن ضخامت خوبه .

سلاااااام خوبین کسی هست ؟؟. میخوام عکس دارو هامو بزارم نظر بدین🙏🙏🙏

سلام .بفرستین .درباره چیش باید نظر بدیم ؟

اهان اینسری سیکل نچرال بودی .نه بابا این چه حرفیه ان شاالله میره .پی ار پی امتحان نکردی ؟ هیسترو نشد ...

۳ سال پیش بخاطر پولیپ هیسترو شدم

پی آر پی امتحان نکردم 

استرادیول خارجی بگیر اون بهتر تاثیر میزاره .ترکیب استرادیول و استرومارینم خوب برای بالا بردن ضخامت . ...

شما هم مشکل ضخامت داشتی؟با استرادیول خارجی نتیجه گرفتی؟

۳ سال پیش بخاطر پولیپ هیسترو شدم پی آر پی امتحان نکردم 

انجا نگفتن وصعیت رحم چطور بود .نمی دونم اگه یه هیسترو تشخیصی هم انجام بدین بد نباشه .ولی ان شاالله از یه ردش دیگه ضخامتتون بره بالا .غصه نخور و استرس نداشته باش که خودش واقعا تاثیر گذاره رو نتیجه 

هیچی دیگه باید بمونم تهران 🤦‍♀️

بازم سری بعد رفتی از دکتر بپرس که باید بمونم یا چند وقت یه بار سونو من یادم رفته ولی فک کنم تو ده هفته ۴بار رفتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شما هم مشکل ضخامت داشتی؟با استرادیول خارجی نتیجه گرفتی؟

مال من در حد معقول بالا میرفت نه در حد خیلی عالی .ولی اینسری با استرومارین و استرادیول خارجی و ال ارژنین و فریتیل سی ام بهتر از قبل بود وضعیتم .هر چند منفی شدم 

سلام بچها.امروز روز ششم انتقالم از سر شب یکم درد زیر دل دارم مثل درد قبل پریود 

ممکنه از عوارض داروها هک باشه ان شاالله که خیره مثبت میشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
با سیکل نچرال ال آرژنین هم میخوردم تاثیر نداشت

روزی سه تا یا بیشتر بخور  .چند روزخورده بودی؟

مال من در حد معقول بالا میرفت نه در حد خیلی عالی .ولی اینسری با استرومارین و استرادیول خارجی و ال ار ...

متاسفم منفی شدی 

ان شاالله که طبیعی باردار میشی الهی امین