2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
انشالله ممنونم عزیزم مرکز واسه ۲۸ مهر نوبت سونو داده یعنی سه هفته بعد از مثبت شدنم اره از جمعه که ...

ایشالا که چیزی نیست داروهات چی هستن چند تا پروژسترون . چند تا جنین انتقال دادی . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟  نه نرفتم برای آخر مهر ‌وقت ‌گرفته بودم که فعلا آزمایشهامو‌ ندادم‌ موند برای ...

سلام عزیزم ..ااا هنوز ازمایشهات رو انجام ندادی .من سی مهر ماه وقت گرفتم برم ببینم نظرش چیه و چه پلنی برام در نطر میگیره احتمالا به منم یکسری آزمایش هم بده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره امروز پرسیدم گف ۶۰۰. خییییلی دلم میخواس ردونم ولی زورم اومد واقعا .توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش م ...

ااوه همین یه ایتم amh فقط ۶۰۰ تومن 🤦‍♀️🤦‍♀️😱

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ببخشید میشه در مورد شانگهای توضیح بدین ؟ من ذخیره تخمدانم دو دهم هست .ذخیرم پایین هست .برای م ...

سلام عزيزم  من دخیرم هفت دهم 

بارهای قبلی بیشتر از سه تخمک نداشتم که سه تا جنین میشد با گرید آ و آب 

و منفی 

این سری دوازده تا تخمک داشتم هفتا جنین 

تو یک ماه دو بار تخمک کشی شدم 

بار اول دوز دارو کم بود قرص کلومفین و لتروزول و امپول 

بار دوم دوز دارو بیشتر شد 

دو تا هزینه تخمک کشی و فریز دادم 

سلام دوستان یه سوال دارم من ۴ تا جنین دارم  گرید bو cهستن ۴تاش تو یه نی هستن  به نظرتون ...

سلام به نطرم بزارین تا بلاست برسه چون جنینی که به بلاست برسه مطمینا شانس بیشتری برای مثبت شدن داره .نه اینکه جنین سه روز مثبت نشه ها .ولی شانس پنج روزه بیشتر هستش .و ان شاالله با این انتقال مثبت مبشین .برای فرزند اول تو اقدام هستین یا دوم ؟

سلام جانم آره عزیز فکر نکنم موردی داشته باشه دوز فولیکش بیشتر  ولی بازم از دکترت بپرس که خدایی ...

سلام نسرین جان عزیزم شما هم دوقلو بارداری ؟ نی نی های شما دو کیسه جدا و دو جفت جدا دارن ؟ میشه یه کم از تجربیاتت واسم بگی من تازه سونو دادم ۶ هفته هستم دوقلو . یه کم ترشح قهوه ای دارم ‌. شما هپارین میزنی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خداکنه، اونوقت باید بمونم تهران یا میتونم برگردم؟باید سونوگرافی بدم چندروز ی بار؟

ظروع سیکلت از روزه اول تا سوم پریودیه چنبار باید سونو شی دارو بخوری سونو شی دوباره دز داروهات و تغییر بدن سه تا چهار بار میخواد بری بیای ببین زمانش چجوریه بمونی یا بری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من ی روز خوبم مثلا دیروز خوب خوب بودم باز امروز دل دردم شبیه دل دردای پری ولی با شدت کمتر و گذراس مث ...

نترس چیزی نیس اوایل درد پریودی عادیه 

انشالله ممنونم عزیزم مرکز واسه ۲۸ مهر نوبت سونو داده یعنی سه هفته بعد از مثبت شدنم اره از جمعه که ...

دکترم میگفت لکه تا قهوه ای مشگلی نداره و خطری نیس اگر قرمز باشهتو ای وی اف احتمال هماتوم زیادع ک باز نگرانی نداره 

ظروع سیکلت از روزه اول تا سوم پریودیه چنبار باید سونو شی دارو بخوری سونو شی دوباره دز داروهات و تغیی ...

یعنی قبول نمیکنن ویزیت آنلاین شم ؟ابن سینا میرم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍