2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

سلام‌به همه دوستان عزیز .اا بلاخره اینجا درست شد و میشه پیغام گذاشت.. تبریک میگم به همه دوستانی که به تازگی مثبت شدن .ان شاالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب. اره ب منم دکتر گف شانگهای انجام میدیم. مرکزمو عوض کردم میرم مرکز درمان ناباروری نهال تو کلی ...

اینبار دکتر برای من‌نوشته amh رو‌ ولی به نظر من دادن این آزمایش به غیر از استرس هیچی نداره همون بهتر‌که ننوشته برات 

قیمتشو نمیدونم قبلا یه بار داده بودم همراه با آزمایشهای دیگه ام‌بود ولی فکر نمیکنم آزمایش گرونی باشه ، حالا رفتی آزمایشهاتو بدی از ازمایشگاه بپرس ، باید روز سوم پریود بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من پنجمین انتقال مثبت شدم  شش بار پانکچر شدم  ولی با دکتر مصطفایی بار دوم مثبت شدم خدارو ...

عزمزم شما از مرکز رویان راضی هستی؟

روند کارشون چطور هست؟

هزینه ها چطور هست؟

یعنی همین رویان ۶ بار پاکنچر شدی یا جاهای دیگه هم بودید؟

برا هر دوی ما نوشته بود کوالی فول رو

سلام فاطمه جان خوبی انشاالله کارا خوب پیش میره کدوم دکتر نوشته بود براتون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برا هر دوی ما نوشته بود کوالی فول رو

میشه سر خود مصرف کرد؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اینبار دکتر برای من‌نوشته amh رو‌ ولی به نظر من دادن این آزمایش به غیر از استرس هیچی نداره همون بهتر ...

سلام .خوبی رز جان .نرفتی رویان ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا من دارو هامو قطع کردم ولی پریود نشدم معمولا چند روز بعد از قطع دارو پریود میشدید؟

من پنج شش روز بعد از قطع کردن دلروهام پریود شدم .و اینسری طولانی تر بود و تا ۸ نه روز لک بینی داشتم 

اینبار دکتر برای من‌نوشته amh رو‌ ولی به نظر من دادن این آزمایش به غیر از استرس هیچی نداره همون بهتر ...

اره امروز پرسیدم گف ۶۰۰. خییییلی دلم میخواس ردونم ولی زورم اومد واقعا .توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا من دارو هامو قطع کردم ولی پریود نشدم معمولا چند روز بعد از قطع دارو پریود میشدید؟

من دفعه اول ۵ روز بعد ولی دفعه دوم دو روز بعد پریود شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱