2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
ممنون . نه دکتر گفت نیاز به عمل نداره . امپول دیفرلین رو زدم دکتر گفت اگه شهریور پریود شدی ۱۴ تا ال ...

آها پس بدون عمل دیفرلین داده 

من عمل داشتم بعدش آمپول زدم بعدش بدون پریودی رفتم برای انتقال

شرایطمون فرق میکنه 

سلام من انتقال جنین داشتم بعدازروز۲۰سیکل لکه بینی داشتم واینکه بتامم زیر۱۰۰بوددوتادوتامیرفت بالا رفتم سونوگفتن ی توده کنارتخمدان هست داروهاموقطع کردن گفتن برو تاپریودبشی اگه نشدی بیا احتمالاخارج رحمیه...اگه دکترم تشخیص داده خارج رحمیه چراامپول وداروندادسقط بشه؟اگه خودم باداروگیاهی سقط کنم چی؟امکانش هست دوباره واردرحم بشه یاجای امیدواری هس؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم من باردارم الان انشاالله قسمت شما بشه  رویان دکتر مصطفایی

منم دکترم مصطفایی هست عزیزم

شما بار چندم میکرو کردین باردار شدین

خدا حفظش کنه براتون

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام فاطمه خوبی ؟ استرادیول رو برای چی میخوری ؟

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم. نمیدونم والا این مرکز جدید ک میرم دکتر گف از روز ۲۰ پریود روزی ۲ تا استرادیول بخورم. فقط گفتم ک من ضخامتم با استرادیول بالا نرف ولی با استرومارین بالا رف. گف برا ضخامت نیس این. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم‌دقیقا بعد‌پانکچرام‌ توی‌سونو‌تعداد فولیکولام‌بیشتر بود. ، هر ماه هم‌تخمک‌گذاری دارم‌ ولی من‌شوهر ...

عه واقعا تو شانگهای سینال نیس دیگه؟ چ جالب خدا کنه اثر گذار باشه برامون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای خوب می ترسم تو این شرایط اشتباه بزنیم

منم اصلاااا بلد نبودم سیکل قبلی همه امپولامو خودم زدم‌ اولش خیلی استرس داشتم ولی اروم اروم طبیعی شد برام.

بعد کوالی برا کم خونی هم مفیده میشه مصرف کرد برا آقا و خانوم خوبه؟؟ برا شما کوالی پلاس بود یا چی می ...

برا هر دوی ما نوشته بود کوالی فول رو

سلام عزیزم یعنی خدا را شکر مشکل خاصی نیست عزیزم

ممنونم گلم❤️

شاید امپول hcg زدی که نتیجه کاذب میشه

نه هیچ وقت نداشتم این امپولو

اگه ضخامتت کم باشه آره  چون میخواستم prp کنم گفت برای کسایی ک ضخامت آندومتر کم دارن

ان شاالله به دکترم پیشنهاد میدم و خدا کنه با این روش نتیجه بگیرم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انشالله به زودی نتیجه میگیری کدوم دکتر میری؟

ممنونم عزیزم. من تبریزم. مرکزمو عوض کردم الان با دکتر سید حسینی هستم