2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا گفتین به بقیه  من غیر از خودم و همسرم هیچکس خبر نداره حتی مامانم ا اتفاقا مادرشوهرم ع ...

اخه شوهر من دهن لقه اون موقعه هم که فمیدیم مشکل از همسرم هست به همه گفت که منو اذیت نکن بخدا دریغ از ی کمک مالی تازه کلی هم تیکه میندازن به پسر خودشون😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تازه این چیزی نیست که خواهر من واس من گفتن از برادر شوهرت نمونه میگیرین یعنی اینقد شعور ندارن🥺🥺🥺

دیگه واقعا آدم از نزدیک های خودش انتظار نداره حالا ی پا اون ور تر بگن زیاد زورت نمیبره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره توکلت بخدا باشه فقط بگو هر چی بصلاحه و ریلکس باش

🤗🙏🙏😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دیگه واقعا آدم از نزدیک های خودش انتظار نداره حالا ی پا اون ور تر بگن زیاد زورت نمیبره

اره خدا انشاالله دامنمون و سبز کنه و از این حرفا خلاص بشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامت باشی گلم  ۱۷ شهربور انتقال داده بودم  شما نرفتی؟ شما چندم انتقال دادی؟

من ۲۴ شهریور انتقال دادم

امروز میشه روز بیستم انتقال،جنینم بلاست بوده

حالا نمیدونم الان سونو چیزی نشون میده یا نه

شما روز چندم انتقالتون رفتین سونو؟

لووتروکسین /آ اس آ/استرادیول/پردنیزولون/ب کمپلکس کوکیوتن/کوالی فول /شیاف اندومترین روزی ۳تا/آمپول پ ...

دفعه چندمتون هست عزیزم . شما بعد بارداری ازمایش تیرویید دادی نیاز نبود قرصتون بیشتر بشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
@elahe_الهه   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله که حاجت روا شی

سلام عزیز دلم انشاله هر چی از خدای مهربون میخوای بهت بده واقعا به دعا های شما دوستای خوبم احتیاج دارم قربون محبتت ممنونم